Δευτέρα, 14 Οκτ.
26oC Αθήνα

Καμένα Βούρλα: «Την είδα πεσμένη κάτω με αίματα στα γόνατα» – Σοκαρισμένος ο ξάδελφος της 84χρονης που βρέθηκε νεκρή

Καμένα Βούρλα: «Την είδα πεσμένη κάτω με αίματα στα γόνατα» – Σοκαρισμένος ο ξάδελφος της 84χρονης που βρέθηκε νεκρή
Eurokinssi φωτογραφία αρχείου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που σκότωσαν την 84χρονη στα Καμένα Βούρλα.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί του Σαββάτου (12.10.24), από τον ξάδελφό της, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για να μπει στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στα συνεχή τηλέφωνα που της έκανε.

«Ήμουν ο μόνος στενός της άνθρωπος που είχε εδώ στο χωριό και μιλούσαμε στο τηλέφωνο πολλές φορές καθημερινά. Τουλάχιστον 5 με 6 φορές μιλούσαμε κάθε μέρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε», λέει στο newsit.gr ο εξάδελφός της. Και συνεχίζει: «Στην αρχή θεώρησα ότι δε θα το άκουγε, μετά θορυβήθηκα. Πέρασα από το σπίτι, χτύπησα, φώναξα, όμως καμία απόκριση από την εξαδέλφη μου», περιγράφει.

Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να την εντοπίσει, παρά τις συνεχείς του προσπάθειες τον έκανε να ανησυχήσει και να καλέσει την Αστυνομία. «Κατάλαβα ότι κάτι κακό έχει συμβεί», λέει.

«Την είδα νεκρή, έπαθα σοκ»

Μαζί με κλειδαρά και τους αστυνομικούς, άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν στο σπίτι. Ο εξάδελφός της περιγράφει στο newsit.gr τη σκηνή του εγκλήματος: «Την είδα πεσμένη στο δάπεδο με αίματα στα γόνατά της. Είχε πατημασιές με αίματα το σπίτι και μία κυλίδα αίματος στην κρεβατοκάμαρα», λέει με τρεμάμενη φωνή ο άνθρωπος που την εντόπισε νεκρή.

«Εγώ έπαθα σοκ με το που το είδα αυτό και μετά οι αστυνομικοί μου ζήτησαν να βγω από το σπίτι», αναφέρει.

Η Αστυνομία κάλεσε ιατροδικαστή, ο οποίος από τη νεκροψία που διενήργησε εντόπισε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται το μεσημέρι της Παρασκευής (11.10.2024).

Από την αυτοψία των αστυνομικών προέκυψε ότι η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το κλειδί βρισκόταν πάνω σε αυτή.

«Ήταν μια ήσυχη γυναίκα»

Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες του εγκλήματος, αφού η άτυχη γυναίκα περιγράφεται ως ήσυχη, χωρίς πολλές συναναστροφές. Τα τελευταία χρόνια διέμενε σχεδόν μόνιμα στο σπίτι που είχε αγοράσει στα Καμένα Βούρλα, ως παραθεριστική κατοικία.

«Έχει 10 χρόνια που μένει εδώ. Αρχικά έμενε με τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε. Μετά είχε έναν σύντροφο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων», λέει στο newsit.gr συγγενής της.

Με τον σύντροφό της στο παρελθόν υπήρχαν διενέξης, αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος. «Είχε έρθει η Αστυνομία τότε, είχε γίνει ένα περιστατικό τσακωμού και είχε κάνει καταγραφή του συμβάντος. Τώρα αυτός βρίσκεται στο γηροκομείο», λέει.

Αιτία των διενέξεων ήταν περιουσιακά θέματα, ωστόσο όπως εξηγεί ο ξάδελφός της, που την εντόπισε νεκρή, δεν τίθεται πλέον τέτοιο θέμα.

«Έχουν λήξει αυτά, είναι παλιές ιστορίες. Είχαν πάει στα δικαστήρια και έχουν διευθετηθεί όλα αυτά», λέει.

Οι έρευνες των Αρχών για το μυστηριώδες έγκλημα στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, με την Αστυνομία να εξετάζει κάθε ενδεχόμενο. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να καλέσει για να καταθέσουν συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα και άτομα που επικοινώνησαν με την 84χρονη το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να μάθουν αν υπήρχε κάτι που την απασχολούσε ή την προβλημάτιζε.

Παράλληλα θα αναζητηθεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι μπήκαν ή βγήκαν από το διαμέρισμα της οδού Παπαδημητρίου, το επίμαχο διάστημα του εγκλήματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις