Ελλάδα

Καραμπόλα με έξι αυτοκίνητα στην παραλιακή (pics)

Οι χαμηλές ταχύτητες στην παραλιακή εξαιτίας των έργων που γίνονται στην παραλιακή, στο ύψος της οδού Καλαμακίου, για την πεζογέφυρα, είναι ο λόγος που έγινε καραμπόλα έξι αυτοκινήτων, λίγο πριν από τις 13.00.

Η κίνηση ξεκινάει σχεδόν από το Νέο Φάληρο και οι οδηγοί για να φτάσουν στον προορισμό τους στα Νότια Προάστια θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή. Ο μέσος όρος οδήγησης από το Φάληρο μέχρι τη Βουλιαγμένη αυτή την ώρα, ξεπερνά τη μισή ώρα.

karampola karampola

Οι τρεις λωρίδες της παραλιακής οδού γίνονται δύο στο ύψος της Καλαμακίου και εκεί, είναι το πιο δύσκολο σημείο για τους οδηγούς.

karampola

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα