Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Καρέ – καρέ ο εφιάλτης της συζύγου του Απόστολου Λύτρα σε τέσσερα βίντεο – Από τη μεταφορά στο νοσοκομείο έως το Αστυνομικό Τμήμα

Καρέ – καρέ ο εφιάλτης της συζύγου του Απόστολου Λύτρα σε τέσσερα βίντεο – Από τη μεταφορά στο νοσοκομείο έως το Αστυνομικό Τμήμα

Μέσα από τέσσερα βίντεο το newsit.gr αποκαλύπτει όλα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της 16ης Ιουνίου έξω από το νοσοκομείο που μετέφερε ο Απόστολος Λύτρας τη 37χρονη σύζυγο του, έως και τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. 

Τα βίντεο που εξασφαλίσαμε αποτυπώνουν καρέ – καρέ τα όσα διαδραματίστηκαν από τις 01:30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής κι έπειτα. Στις εικόνες που σας παρουσιάζουμε εμφανίζεται το πολυτελές τζιπ να φτάνει έξω από το ιδιωτική κλινική, ο Απόστολός Λύτρας και η ξυλοκοπημένη σύζυγος του να κινούνται προς το χώρο τον επειγόντων περιστατικών, αλλά και τους αστυνομικούς που οδηγούν το γνωστό ποινικολόγο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το Porsche Cayenne, όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφαλίσαμε θα φτάσει στην οδό Χρήστου Βουρνάζου στις 01:23 τα ξημερώματα της 16ης Ιουνίου. Σχεδόν στη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Απόστολός Λύτρας θα σταθμεύσει το αυτοκίνητο. Ο δικηγόρος θα βγει από τη θέση του οδηγού, ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου θα κατέβει από τη θέση του συνοδηγού.

Η άτυχη γυναίκα που πριν από περίπου δύο ώρες είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της, αφού θα κλείσει την πόρτα του οχήματος στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς το πεζοδρόμιο. Από τις κινήσεις των χεριών της η Σοφία Πολυζωγοπούλου φαίνεται να πονάει, ενώ καθ όλη τη διάρκεια που εμφανίζεται στο βίντεο ακολουθεί τον Απόστολο Λύτρα. 

Ο γνωστός δικηγόρος στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε συνεχώς μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο και προπορεύεται στην διαδρομή προς το νοσοκομείο. Η 37χρονη γυναίκα με το που θα μπει στα έκτακτα περιστατικά της ιδιωτικής κλινικής, αμέσως θα εξεταστεί από γιατρό ο οποίος θα αποφανθεί ότι οι τραυματισμοί της οφείλονται σε ξυλοδαρμό κι αμέσως θα ενημερώσει την αστυνομία. Στις δύο τα ξημερώματα ένα περιπολικό θα φτάσει στην ιδιωτική κλινική.  

Οι αστυνομικοί θα παραμείνουν στους χώρους του νοσοκομείου για 24 λεπτά και στη συνέχεια θα ζητήσουν από το δικηγόρο να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.  Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσίασε το newsit.gr από την έξοδο του δικηγόρου από την ιδιωτική κλινική, εμφανίζεται ο Απόστολός Λύτρας μαζί με την κόρη του κι έναν αστυνομικό να κινούνται πεζοί και από πίσω τους να ακολουθεί με μικρή ταχύτητα το περιπολικό. 

Σε ένα λεπτό,  ο 52χρονος ποινικολόγος όπως αποτυπώνεται σε άλλο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, θα φτάσει στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του.

Συνεχώς μιλάει στο τηλέφωνο του, ενώ φαίνεται ότι μπαίνει στο πολυτελές όχημα και ακολουθεί η προπορεύεται του περιπολικού που τον οδήγησε στο Αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας όπου και συνελήφθη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις