Τετάρτη, 28 Αυγ.
28oC Αθήνα

Καρέας: Εξαφάνιση 17χρονου ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Καρέας: Εξαφάνιση 17χρονου ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών μετά την εξαφάνιση ενός 17χρονου από την περιοχή του Καρέα Αττικής. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ίχνη του έφηβου χάθηκαν στις 25 Αυγούστου, και ο σύλλογος ενημερώθηκε την Τρίτη (27.08.2024).

Σχετικά με την εξαφάνιση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι στις 25/08/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καρέα, ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ., 17 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σήμερα, 27/08/2024, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ. έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 65 kg, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα Adidas και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις