Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κάρπαθος παραλίες: 1+7 προτάσεις που θα σου πάρουν το μυαλό – Μαγικές εικόνες

Κάρπαθος παραλίες: 1+7 προτάσεις που θα σου πάρουν το μυαλό – Μαγικές εικόνες

Η Κάρπαθος διαθέτει μία τεράστια ακτογραμμή μήκους 160 χλμ. μετρώντας πολυάριθμες και διαφορετικές μεταξύ τους, παραλίες με ποικίλη ομορφιά. Στο «νησί των αντιθέσεων», όπως την αποκαλούν, θα βρείτε παραλίες που καλύπτουν όλα τα γούστα και ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.

Η Κάρπαθος αποτελεί μια ιδανική επιλογή για διακοπές με παιδιά και δείτε το γιατί. Θα βρείτε, λοιπόν, παραλίες για ηρεμία και για χαλάρωση, παραλίες απομονωμένες ή οργανωμένες με κόσμο.

Παραλίες μικρές και άγνωστες και άλλες δημοφιλείς ή εντυπωσιακές που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Και σίγουρα, μία από αυτές είναι η φημισμένη Άπελλα.

Και αν κρίνουμε από τις εικόνες που έρχονται από την Κάρπαθο, μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που όλοι όσοι επισκέπτονται το νησί, από τα πρώτα πράγματα που κάνουν, είναι να βρεθούν στην Άπελλα.

Η παραλία Άπελλα βρίσκεται μέσα σε ένα μαγικό όρμο με την ακτή της να είναι καλυμμένη με λευκή άμμο και βότσαλα.

Τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της σε συνδυασμό με το πευκόφυτο τοπίο (τα δέντρα φτάνουν μέχρι την ακτή), δημιουργούν ένα συγκλονιστικό σκηνικό που δεν γίνεται να μη σας σας συναρπάσει.

Εξάλλου, η φήμη της έχει φτάσει μέχρι τα πέρατα του κόσμου, και συχνά συμπεριλαμβάνεται σε λίστες και αφιερώματα διεθνών ταξιδιωτικών περιοδικών, ενώ δύο φορές έχει ψηφιστεί ως η «καλύτερη παραλία της Ευρώπης»..

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις