Ελλάδα

Καρχαρίας…350 κιλών ψαρεύτηκε στο Αίγιο! – ΦΩΤΟ

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι ένας....καρχαρίας! Σφηνώθηκε στα δίχτυα ενός ψαρά στο Αίγιο και κατέληξε να γίνει εκλεκτός μεζές.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο κύριος Θόδωρος ο οποίος βγήκε με την τράτα του χθες βράδυ ανοιχτά του Αιγιου για να ψαρέψει καθώς στα δίχτυα  του καϊκιού πιάστηκε ένας καρχαρίας βάρους 350 κιλών.

Το νέο δεν άργησε να γίνει γνωστό και πολλοί ιχθυοπώλες θελησαν να αγοράσουν το εκλεκτό έδεσμα για να το προσφέρουν στους πελάτες τους. Ωστόσο ο καρχαρίας που ανήκει στην οικογένεια των καρχαριδοειδων εξαβραχειων, κατέληξε στο ιχθυοπωλείο Θαλασσόκηπος στην Ελευσίνα. Το θέαμα απαθανάτισε ο κύριος Αντώνης Βαρβαζάς ο οποίος και παραχώρησε τις φωτογραφίες στο Newsit.

Οσοι ξέρουν λένε πως πρόκειται για σπάνιας νοστιμιάς μεζέ που μπορεί να μαγειρευτεί και στο τηγάνι και στα κάρβουνα αλλά και στο φούρνο με ντοματούλα. Η τιμή πώλησης για τους τυχερούς ήταν 4,90 ευρώ το κιλό.

Για τους υπόλοιπους ισχύει το “φάτε μάτια ψάρια”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεφαλονιά: Σήκωσαν τα δίχτυα τους και είδαν ένα γαλέο 90 κιλών – Δείτε φωτό!

Ο καρχαρίας ήταν δίπλα τους, αλλά τον είδαν στη… φωτογραφία!

Πλάκωσε στις μπουνιές έναν… καρχαρία!

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης