Site icon NewsIT

Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε τον άνδρα της και προκάλεσε ζημιές στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμεναν

16.07.2024 | 00:09
Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε τον άνδρα της και προκάλεσε ζημιές στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμεναν

ΑΡΓΟΣ- Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ, Κυριακή 24 Ιουλίου, στη Νέα Κίο Αργολίδας. Πιο συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου - Άργους στο ύψος της λαχαναγοράς, μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό αναβάτη στο νοσοκομείο. Για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος έρευνες διενεργεί η Τροχαία Άργους - Μυκηνών. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Απίστευτο περιστατικό στην Κάρυστο με μια γνωστή ηθοποιό που είχε πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών.

Η ηθοποιός το βράδυ του Σαββάτου (14/07/2024) οδηγήθηκε στο αυτόφωρο καθώς σύμφωνα με το eviathema ξυλοκόπησε άγρια τον σύζυγο της και διέλυσε τα πάντα στο ξενοδοχείο που έμεναν στην Κάρυστο.

Ο τσακωμός ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές. Η ηθοποιός φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη.

Αυτό μαρτυρούσε και η εικόνα του δωματίου καθώς βρέθηκαν σπασμένα γυαλιά, σπασμένα τζάμια και καθρέπτες.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version