Τετάρτη, 7 Αυγ.
28oC Αθήνα

Καθηγητής πανεπιστήμιου που δίδασκε στις σχολές της Αστυνομίας ο εμπρηστής της Βάρης

Καθηγητής πανεπιστήμιου που δίδασκε στις σχολές της Αστυνομίας ο εμπρηστής της Βάρης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκπλήσσει η ταυτότητα του ανθρώπου που συνελήφθη στη Βάρη για εμπρησμούς καθώς σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος μάλιστα δίδασκε στις σχολές της Αστυνομίας!

Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Βάρη, Μαγούλα και Δομοκό έγιναν από τις Αρχές, με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, να διαμηνύει ότι οι «υπαίτιοι» των πυρκαγιών θα οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και θα «πληρώνουν τις συνέπειες των εγκληματικών ενεργειών τους».

Μεταξύ των συλληφθέντων από τη ΔΑΕΕ είναι και ο 66χρονος με την κατηγορία ότι έβαλε από πρόθεση 4 επικίνδυνες φωτιές που αντιμετώπισαν οι πυροσβέστες μας στη Βάρη στις 8 και 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για καθηγητή Πανεπιστημίου που ήταν και καθηγητής σε σχολές της Αστυνομίας και ήταν σύμβουλος σε κρατικά ιδρύματα σε σχέση με εκπαιδευτικά θέματα.

Η αστυνομία τον εντόπισε με βάση την ανάλυση που έγινε στο βιντεοληπτικό υλικό, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Ο καθηγητής πανεπιστήμιου διαμένει στην περιοχή με την οικογένεια του και φαίνεται ότι είχε προχωρήσει και σε παράπονα στον δήμο για οικόπεδα που δεν είχαν καθαριστεί…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις