Site icon NewsIT

Κερατσίνι: 4 χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και 1 γκλοπ στο τσαντάκι που πέταξαν οι δράστες στην καταδίωξη από τους αστυνομικούς

31.08.2024 | 11:59
Κερατσίνι: 4 χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και 1 γκλοπ στο τσαντάκι που πέταξαν οι δράστες στην καταδίωξη από τους αστυνομικούς

Τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και ένα γκλοπ περιείχε το τσαντάκι που πέταξαν στον δρόμοι οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μετά από καταδίωξή τους από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Κερατσίνι, το πρωί του Σαββάτου (30.8.24).

Αρχικά, είχε γνωστό ότι οι άγνωστοι πέταξαν τσαντάκι με τρεις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα να σταματήσει σε μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα στο Κερατσίνι.

Λίγο πριν τις 10:00 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Κερατσίνι, έκαναν σήμα σε μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, να σταματήσει. 

Η μηχανή δεν σταμάτησε, ακολούθησε καταδίωξη και στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος στο Κερατσίνι, οι δύο επιβαίνοντες πέταξαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο βρήκαν τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και ένα γκλοπ.

Στην περιοχή έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της αστυνομίας.

Η αστυνομία αναζητά τους δύο αναβάτες της μηχανής, ενώ η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε και θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθεί εξονυχιστικά για αποτυπώματα και DNA

Στην περιοχή του Κερατσινίου έχουν κλείσει μέχρι νεωτέρας οι εξής δρόμοι

Οδός Αναπαύσεως και Πλάτωνος. Αναπαύσεως και Ελ. Βενιζέλου. Πλάτωνος και Ελ. Βενιζέλου. Ανδριανού και Αγίου Παντελεήμονος και Πλάτωνος και Αθ. Μιαούλη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version