Ελλάδα

Κερατσίνι: Απειλούσαν 15χρονη οι συμμαθητές της και στη συνέχεια την κούρεψαν

Απίστευτο περιστατικό σχολικής βίας στο Κερατσίνι καταγγέλει μητέρα ανήλικης που πηγαίνει στο ΕΠΑΛ της περιοχής.

Η 15χρονη μαθήτρια δεχόταν απειλητικά μηνύματα από συμμαθητές της ενώ μια άλλη συμμαθήτριά της στο ΕΠΑΛ στο Κερατσίνι την κούρεψε παρά τη θέλησή της.

Η μητέρα κατήγγειλε στην εκπομπή Tlive πως «το παιδί είχε προβλήματα. Της έστελναν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο”. Την επόμενη μέρα, μία κοπέλα πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά».

Μετά από αυτό το περιστατικό τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια της 15χρονης πήγαν στο σχολείο της και ο ένας από τους δυο απείλησε όσους την παρενοχλούσαν.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα καθώς οι καθηγητές προσπαθούσαν να σταματήσουν και να ηρεμήσουν τον αδερφό της κοπέλας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις
Καιρός σήμερα: Μέχρι τους 26 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο – Βροχές στα ηπειρωτικά, καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ
Άνθρωποι περπατούν με ομπρέλες στη βροχή