Site icon NewsIT

Κέρκυρα: Δυο τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από το ελληνικό νησί για Λονδίνο

21.08.2024 | 20:33
Κέρκυρα: Δυο τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση από το ελληνικό νησί για Λονδίνο

Η πτήση 8210 της EasyJet από την Κέρκυρα προς το Λονδίνο Gatwick την περασμένη Δευτέρα (19.08.2024) αναγκάστηκε να εκτραπεί προς τη Ρώμη, όταν οι αναταράξεις πάνω από τον ιταλικό εναέριο χώρο τραυμάτισαν δύο μέλη του πληρώματος.

Ένα άλλο αεροπλάνο στάλθηκε για να παραλάβει τους επιβάτες που έζησαν τον τρόμο των αναταράξεων, οι οποίοι τελικά έφτασαν στο Λονδίνο από την Κέρκυρα την ίδια μέρα.

Η ένδειξη για τις ζώνες ασφαλείας θεωρείται πως ήταν αναμμένη όταν το αεροπλάνο «έπεσε» σε αναταράξεις και κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το CNN, εκπρόσωπος της EasyJet ανέφερε: «Το αεροσκάφος δεν είχε υποστεί ζημιές. Η πτήση EZY8120 από Κέρκυρα προς Λονδίνο στις 19 Αυγούστου παρουσίασε αναταράξεις που δυστυχώς είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη του πληρώματος καμπίνας.

Ως εκ τούτου, ο κυβερνήτης έλαβε την απόφαση η πτήση να εκτραπεί προς τη Ρώμη, όπου τα μέλη του πληρώματος έλαβαν ιατρική φροντίδα. Η ασφάλεια και η υγεία των επιβατών και του πληρώματός μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της easyJet και οι πιλότοι μας είναι εκπαιδευμένοι να διαχειρίζονται περιστατικά αναταράξεων.

Ένα άλλο αεροπλάνο στάλθηκε για να παραλάβει τους ταλαιπωρημένους επιβάτες, οι οποίοι τελικά έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο την ίδια ημέρα».

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να πει αν τα τραυματισμένα μέλη του πληρώματος μπόρεσαν να επιστρέψουν στο Γκάτγουικ μαζί με τους επιβάτες.

Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στη Ρώμη, όπου κανονίστηκε η αντικατάσταση του πληρώματος και του αεροσκάφους για τη συνέχιση της πτήσης προς το Γκάτγουικ του Λονδίνου».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version