Site icon NewsIT

Κέρκυρα: «Ο οδηγός μου είπε να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι» είπε ο βενζινάς που έκανε ότι έβαζε καύσιμο σε ρεζερβουάρ

17.09.2024 | 19:14
Κέρκυρα: «Ο οδηγός μου είπε να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι» είπε ο βενζινάς που έκανε ότι έβαζε καύσιμο σε ρεζερβουάρ

«Ένα έργο είναι με διαφορετικές ερμηνείες, όπως θέλει ο καθένας το βλέπει. Αυτός το είδε έτσι, ότι εγώ κλέβω πετρέλαιο», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στην Κέρκυρα, ο οποίος φάνηκε σε βίντεο να βάζει καύσιμο σε μπιτόνι και όχι σε λεωφορείο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Live News χτες (16.09.2024) ο οδηγός ενός πούλμαν στην Κέρκυρα τοποθέτησε κάμερα στο όχημά του καθώς υποψιαζόταν ότι τον κλέβουν στο βενζινάδικο και… οι εικόνες που αντίκρισε, τον άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Μόλις ο πελάτης μπήκε μέσα στο βενζινάδικο για να πληρώσει, ένας υπάλληλος έβγαλε την αντλία από το ρεζερβουάρ του οχήματος και την τοποθέτησε μέσα στο μπιτόνι.

Σήμερα Τρίτη, ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου μίλησε στην εκπομπή του Mega και ισχυρίστηκε ότι δεν έκλεψε καύσιμο αλλά πως του ζητήθηκε να γεμίσει το μπιτόνι πριν βάλει πετρέλαιο και στο πούλμαν. «Οι τύποι είναι απατεώνες. Έρχονται εκεί κι εγώ τους έβαλα καύσιμα στο μπιτόνι, δικό τους. Το λεωφορείο επειδή πάρκαρε παντού είχε κάμερες στον καθρέφτη και στις δύο μεριές», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Οι αντλίες μου είναι ψηλές, με φώναξε ο οδηγός μέσα από το μαγαζί: «σταμάτα μην βάλεις άλλο’’ μου λέει ”10 ευρώ σου είπα”. Ο οδηγός μου είπε να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι».

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου μάλιστα αρνήθηκε πως έγινε κλοπή και προσπάθησε να πείσει πως είναι ο ίδιος το θύμα.

«Είχα μια κόντρα με μια καφετέρια, εγώ στην ουσία έκανα καταγγελία σε μία καφετέρια, του γκρέμισα το μαγαζί γιατί ήταν εντελώς παράνομο κι αυτός από εκείνη την ημέρα έχει… Μία να μου κάνει μήνυση για την πέργκολα, μία μου την έστησε και μου την έπεσαν δύο άτομα μαζί με το παιδί μου, απείλησαν το παιδί μου, ξυλοφόρτωσαν εμένα. Πρώτα το έβαλε στο TikTok και το έκανε και παραποιημένο τελείως. Έχουμε μπλέξει τώρα».

Από τη στιγμή που βγήκε η μάνικα από το ρεζερβουάρ του λεωφορείου, μέχρι την ώρα που επιστρέφει περνούν όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο 28 δευτερόλεπτα. Ο υπάλληλος κοιτάει όπως φαίνεται πάντα μπροστά για να βλέπει τις κινήσεις του οδηγού και όχι κάτω, στο μπιτόνι που πέφτει το πετρέλαιο.

Η κάμερα που είχε τοποθετήσει ο οδηγός σε καθρέφτη του λεωφορείου ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τους φόβους του. Σκεφτόταν κι άλλες φορές πως είχε πέσει θύμα κλοπής και αποφάσισε να το ελέγξει. Με τις εικόνες που κατέγραψε να μην επιδέχονται φυσικά αμφισβήτησης.

«Ένα έργο είναι με διαφορετικές ερμηνείες, όπως θέλει ο καθένας το βλέπει. Αυτός το είδε έτσι, ότι εγώ κλέβω πετρέλαιο».

Όπως ανέφεραν στο Live News εκπρόσωποι των πρατηριούχων, η ποσότητα που πλήρωσε ο οδηγός του λεωφορείου χωρίς να έχει καταλήξει στο δικό του ντεπόζιτο ήταν πάνω – κάτω 20 λίτρα. Με μέση τιμή στο νησί για το πετρέλαιο κίνησης το 1,534 € / λίτρο, το θύμα πλήρωσε χωρίς να πρέπει πάνω από 30 ευρώ.

«Αυτός πήγε να πληρώσει μέσα και μου φώναξε μέσα από το μαγαζί, αλλά επειδή οι αντλίες είναι ψηλές και βλέπω από την μία μεριά στην άλλη, εκεί κοίταξα μέσα στις αντλίες».

-«Σου είπαν γιατί να βάλεις πετρέλαιο στο μπιτόνι;»

-«Ναι, γιατί έχουν ένα αυτοκίνητο που είναι σε μια απόμερη περιοχή που κάνει transfer».

Το θύμα πάντως που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται αποφασισμένο να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τα όσα έγιναν θεωρεί πως οι κλοπές στο συγκεκριμένο βενζινάδικο είχαν γίνει σύστημα. Για το λόγο αυτό, όπως πιστεύει, το μπιτόνι βρισκόταν πάντα κοντά στις αντλίες.

«Αυτός έρχεται από την πίσω μεριά, μου λέει: “Βάλε πετρέλαιο στο αυτοκίνητο και βάλε και στο μπιτόνι”. Εγώ έβαλα στο μπιτόνι εκείνη την ώρα και μετά ξαναγύρισα στο αυτοκίνητο αλλά την ώρα αυτή με φώναξε αυτός μέσα από το μαγαζί που το μαγαζί είναι 3 μέτρα απόσταση από τις αντλίες. Γύρισα το κεφάλι μου εκεί να δω κι έχουν βγάλει όλο αυτό το έργο ότι εγώ τους έκλεβα το πετρέλαιο. Ο άλλος, όχι ο ιδιοκτήτης, ο ιδιοκτήτης δεν έχει πει τίποτα. Ο ιδιοκτήτης συνεχίζει κι έρχεται στο μαγαζί», ανέφερε ο βενζινάς μιλώντας στην εκπομπή.

Οι εικόνες από την Κέρκυρα αποκαλύπτονται μια εβδομάδα μετά τη σφράγιση βενζινάδικου στην Αργυρούπολη, για νοθευμένα καύσιμα. Οι αναλύσεις μάλιστα σε αυτή την περίπτωση έδειξαν πως η νοθεία άγγιζε το 85%.

Στην Κέρκυρα ο πρατηριούχος επιμένει στο Live News πως είναι αθώος και θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας σε βάρος του. Από την άλλη όμως το βίντεο ντοκουμέντο που είναι πολύ δύσκολο να κουμπώσει με τους ισχυρισμούς του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version