Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Ο βενζινάς έκανε ότι έβαζε καύσιμο στο ρεζερβουάρ αλλά το έριχνε σε κρυμμένο μπιτόνι

Κέρκυρα: Ο βενζινάς έκανε ότι έβαζε καύσιμο στο ρεζερβουάρ αλλά το έριχνε σε κρυμμένο μπιτόνι

Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες που έρχονται από την Κέρκυρα, από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Ο οδηγός ενός πούλμαν τοποθέτησε κάμερα στο όχημα καθώς υποψιαζόταν ότι τον κλέβουν στο βενζινάδικο και… οι εικόνες που αντίκρισε, τον άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που παρουσίασε το LiveNews, δίπλα από την αντλία με το καύσιμο, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν τοποθετήσει ένα άδειο μπιτόνι. Μόλις ο πελάτης μπήκε μέσα στο βενζινάδικο για να πληρώσει, ένας υπάλληλος έβγαλε την αντλία από το ρεζερβουάρ του οχήματος και την τοποθέτησε μέσα στο μπιτόνι.

Με τον τρόπο αυτό, ο μετρητής συνέχισε να τρέχει αλλά… το καύσιμο αντί για το ρεζερβουάρ του πελάτη κατέληγε στο μπιτόνι, με σκοπό προφανώς να πουληθεί στον επόμενο.

Όταν ο πελάτης πλήρωσε και βγήκε από το μαγαζί, τότε ο υπάλληλος γρήγορα – γρήγορα έβαλε ξανά τη μάνικα στο ρεζερβουάρ και έκανε αμέριμνος ότι γεμίζει κανονικά το όχημα του πελάτη με καύσιμο.

Εντυπωσιακή είναι και η εκδοχή του βενζινά, όταν ο εξαπατημένος πελάτης επέστρεψε για να του ζητήσει το λόγο. Του είπε ότι ο ίδιος δεν έκανε καμία κλοπή καυσίμου αλλά… το μπιτόνι ήταν του πελάτη και απλώς το γέμιζε.

Το συμβάν καταγράφηκε πριν από 10 ημέρες με τον εξαπατημένο πελάτη να υποστηρίζει ότι σίγουρα έχει πέσει ξανά θύμα στο συγκεκριμένο κατάστημα. Άλλωστε αυτό τον οδήγησε, να τοποθετήσει την κάμερα στο όχημά του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις