Ελλάδα

Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου αδερφού του – Ανθρωποκτονία έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή

Ο 59χρονος διαπληκτίστηκε με τον 70χρονο αδερφό του και τον μαχαίρωσε θανάσιμα

Ομολόγησε ότι ο ίδιος σκότωσε τον 70χρονο αδελφό του στη δολοφονία που συγκλονίζει την Κέρκυρα. Ανθρωποκτονία έδειξε και η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο σώμα του ηλικιωμένου. Ο 59χρονος διαπληκτίστηκε με το θύμα και το μαχαίρωσε θανάσιμα.

Σύμφωνα με το corfunews.gr, αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κέρκυρα προσήγαγαν νωρίτερα την Πέμπτη (13.02.2025) τον 59χρονο, ο οποίος «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου αδελφού του.

Το θύμα, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, «φέρει σοβαρό χτύπημα με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανόν μαχαίρι, πίσω χαμηλά στον θώρακα».

Ο 59χρονος στην αρχή προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι βρήκε σοβαρά τραυματισμένο τον 70χρονο αδελφό του έξω από το σπίτι τους στο χωριό Ζυγός Κέρκυρας.

Ο αδελφοκτόνος ισχυρίστηκε ακόμη ότι είπε στον αδελφό του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Όπως ανέφερε, ο αδελφός του κατέληξε, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να τον σώσει.

Ωστόσο, γύρω στις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 59χρονος ομολόγησε ότι διαπληκτίστηκε με τον αδερφό του και τον μαχαίρωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα φρικιαστικά δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα στην Εγνατία - «Οι φλόγες έφτασαν στον ουρανό, υπήρξε πανικός και φωνές»
«Τα διόδια δεν φαίνονταν από την ομίχλη. O θόρυβος που ακούσαμε ήταν πραγματικά τρομακτικός», αποκαλύπτει ο αυτόπτης μάρτυρας
Σοκαριστικό τροχαίο στην Κοζάνη
Έως 30 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο τη Μεγάλη Πέμπτη - Τοπικές βροχές και καλοκαιρινές θερμοκρασίες την Κυριακή του Πάσχα
Αύριο η πιο ζεστή ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας - Μελαγχολικός ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή, με βροχές θα ψήσουν τον Οβελία στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά
Βροχή
Συγκλονίζει η θεία της 26χρονης που ήταν μέσα στο κουβούκλιο των διοδίων στην Εγνατία Οδό: «Ζει από θαύμα»
Η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της κι αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην ημέρα. «Το μόνο που σκεφτόταν είναι πως πρέπει κάτι να κάνει για να σωθεί» λέει η θεία της στο newsit.gr
Το σημείο της τραγωδίας στα διόδια κοντά στην Κοζάνη 1
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Ο εντολέας μας είναι σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» λέει η δικηγόρος του
«Μέχρι σήμερα δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από διωκτική ή δικαστική αρχή. Θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον όσων σάιτ είχαν δημοσιεύσει το όνομα και τη φωτογραφία του»
Ο ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος