Site icon NewsIT

Κέρκυρα: Τρόμος σε λεωφορείο με τουρίστες – Σε αμόκ ο ο οδηγός έβριζε, ούρλιαζε και χτυπούσε με γροθιές τον εαυτό του

25.08.2024 | 11:45
Κέρκυρα: Τρόμος σε λεωφορείο με τουρίστες – Σε αμόκ ο ο οδηγός έβριζε, ούρλιαζε και χτυπούσε με γροθιές τον εαυτό του

Μια τρομακτική εμπειρία αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο ομάδα τουριστών, μεταξύ των οποίων αρκετοί αλβανικής και βρετανικής καταγωγής που πήγαιναν στην παραλία Μπαρμπάτι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tvanews.com, ο οδηγός του λεωφορείου, επειδή οι τουρίστες μιλούσαν δυνατά και γελούσαν μέσα στο όχημα βγήκε εκτός εαυτού με τις ντροπιαστικές εικόνες από την Κέρκυρα που δεν τιμούν κανέναν να έχουν γίνει viral. Ανέβηκε μάλιστα και σχετικό βίντεο σε αλβανικά ΜΜΕ και όσα ακούγονται είναι σοκαριστικά. 

Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση και ενώ οδηγούσε στους επικίνδυνους δρόμους της Κέρκυρας, έβριζε τα θεία, χτυπούσε το τιμόνι και το τζάμι του λεωφορείου, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών. 

Φώναζε στους επιβάτες που είχαν έρθει στην Κέρκυρα να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές να δείξουν σεβασμό λέγοντας στα ελληνικά ότι έχει να πάρει ρεπό 15 μέρες. Σύμφωνα με μαρτυρία κάποια στιγμή ο οδηγός άρχισε να χτυπάει τον εαυτό του με γροθιές. 

Άτομο που επέβαινε στο λεωφορείο ανέφερε στο joq-albania.com: «Θέλω να αναφέρω το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Κέρκυρα. Όλα έγιναν όταν επιστρέφαμε από το Μπαρμπάτι ήμασταν πάνω από 50 άτομα. Ο οδηγός άρχισε να ουρλιάζει στην αρχή βρίζοντας εμάς αλλά και τα θεία, γελούσαμε στην αρχή, αλλά μετά έγινε χειρότερο γιατί άρχισε να αφήνει το τιμόνι και να χτυπάει τον εαυτό του με γροθιές».

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 23.08.2024 στην Κέρκυρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version