Site icon NewsIT

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Στο λαϊκό προσκύνημα πήγε ο Φαήλος Κρανιδιώτης

16.01.2023 | 08:34
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Στο λαϊκό προσκύνημα πήγε ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Στο λαϊκό προσκύνημα πριν την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πήγε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Ο δικηγόρος θέλησε να τιμήσει τον εκλιπόντα πρώην μονάρχη της χώρας, λίγο πριν την εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει ξεκινήσει από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (16.1.2023) και θα διαρκέσει μέχρι τις 11:00. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στάθηκε στην ουρά και περίμενε για να τον τιμήσει και εκείνος με τη σειρά του.

Η ουρά για το λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου είναι μεγάλη ήδη από τις 05:00. Πούλμαν έχουν φτάσει από όλη την Ελλάδα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Στο λαϊκό προσκύνημα προσκύνησαν και ο Δημήτρης Καμμένος αλλά και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Η εξόδιος ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα ξεκινήσει στις 12:00 στη Μητρόπολη Αθηνών και μετά θα ακολουθήσει η ταφή του στο Τατόι. Επικήδειο θα εκφωνήσει ο γιος του, Παύλος. Δείτε λεπτό προς λεπτό το live blog του newsit.gr για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version