Ελλάδα

Κηφισιά: 74χρονος βιντεοσκοπούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο – Συνελήφθη χάρη στην παρέμβαση του οδηγού

Ένας άνδρας 74 ετών συνελήφθη στην Κηφισιά, καθώς κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο ένα κορίτσι μόλις 14 ετών που βρισκόταν μαζί με τον αδερφό του στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (11.5.2024), όταν ένα 14χρονο κορίτσι μαζί με τον επίσης ανήλικο αδερφό της βρίσκονταν σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κηφισιά – Κρυονέρι.

Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος την προσέγγισε και άρχισε να της κάνει κολακευτικά σχόλια, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε ένα σημείο του σώματός της.

Το μικρό παιδί αντελήφθη ότι ο άνδρας αυτός είχε περίεργες διαθέσεις και απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο. 

Ωστόσο, στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο άνδρας είχε βγάλει το κινητό του, βγάζοντας βίντεο και φωτογραφίες το κορίτσι.

Τα παιδιά ενημέρωσαν τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος σταμάτησε το όχημα στην περιοχή της Εκάλης. Άφησε κλειστές τις πόρτες και κάλεσε την Αστυνομία. Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο και προσήγαγαν τον ηλικιωμένο.

 

Ακολούθησε έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει τραβήξει ένα βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων και τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες με την ανήλικη μέσα από το λεωφορείο εστιάζοντας μάλιστα και σε επίμαχα σημεία του σώματός της.

Το τηλέφωνο κατασχέθηκε, όπως και ένα δεύτερο το οποίο είχε πάνω του. Και τα δύο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κλειδί» η κατάθεση φαρμακοποιού από την Αθήνα για την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου - Ανοίγει ο ιατρικός φάκελος μετά την ανίχνευση φαρμακευτικής ουσίας στον οργανισμό του
Εξετάζεται αν ο 39χρονος έπαιρνε κάποιο φάρμακο με συνταγή στη «σκιά» των ευρημάτων που προέκυψαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις
Μυστήριο με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου
Σύμη: Νέες σοκαριστικές συνομιλίες της 13χρονης με τον 15χρονο που σχεδίαζαν τη δολοφονία της μητέρας της – «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι»
H 13χρονη κι ο 15χρονος φίλος της είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, για να σφραγίσουν με υπογραφές το φρικτό τους σχέδιο
Σύμη