Τετάρτη, 11 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Κηφισιά: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την καταδίωξη με το κλεμμένο IX

Κηφισιά: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την καταδίωξη με το κλεμμένο IX

Νέα βίντεο – ντοκουμέντα με την κινηματογραφική καταδίωξη του κλεμμένου αυτοκινήτου βλέπουν το φως της δημοσιότητας με του δεκάδες αστυνομικούς να κυνηγούν τους δύο ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν τελικά από τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Στο νέο οπτικό υλικό από την καταδίωξη με τους ρομά, που έχει στη διάθεση του το newsit.gr αποτυπώνονται οι επικίνδυνοι ελιγμοί του κλεμμένου  αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός του ανοιχτόχρωμου οχήματος δεν δίστασε σε πολλές περιπτώσεις να κινείται για συνεχώς στο αντίθετο ρεύμα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε σήμερα (11/9/24) στις 11:50 όταν οι δύο ρομά που είναι σεσημασμένοι για κλοπές και ναρκωτικά άρπαξαν το αυτοκίνητο έξω από το δημαρχείο στις Αχαρνές. Οι ιδιοκτήτες αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μηχανές και περιπολικά της ΕΛΑΣ ξεχύθηκαν στους δρόμους. 

Αφού εντόπισαν το κλεμμένο όχημα άρχισαν να το καταδιώκουν, ωστόσο ο οδηγός δεν υπάκουσε ούτε μια φορά στις εντολές των αστυνομικών.

Μάλιστα στη γέφυρα Καλυφτάκη οι δράστες εμβόλισαν και περιπολικά τα οποία προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία τους και συνέχισαν να κινούνται με μεγάλες ταχύτητες τους δρόμους της Κάτω Κηφισιάς.

Τελικά στην οδό Αχαρνών ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του κι έπεσε σε μια οικοδομή, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο κι ο συνοδηγός να συλληφθούν.   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις