Ελλάδα

Κηφισιά: Θρήνος για τον χαμό της Ταξιάρχου Βασιλικής Κρικέτου

Η Κηφισιά πενθεί τον πρόωρο χαμός της Ταξιάρχου ε.α Βασιλικής Κρικέτου μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο.

Πενθεί η Κηφισιά…

Η 56χρονη είχε διατελέσει διοικήτρια της Τροχαίας Κηφισιάς, από το 2006 μέχρι και το 2008 και ήταν από τις πρώτες γυναίκες που είχαν καταφέρει με την αξία τους και την δουλειά τους, να βρεθούν σ ένα τόσο υψηλό αξίωμα. Στο τιμόνι της Τροχαίας η Βασιλική Κρικέτου είχε βρεθεί με τον βαθμό της Αστυνόμου Α’ μετά από 23χρόνια μάχιμης υπηρεσίας.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος την αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook με άκρως συγκινητικής ανάρτηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιάννης Κατσίγιαννης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα με τον Άρη Μουγκοπέτρο - «Γέμισα αίματα, νόμιζε πως ήταν καπνογόνο»
Ο τραγουδιστής εξήγησε πως ο μουσικός κρατούσε την κροτίδα σαν λαμπάδα της Ανάστασης, πιθανόν γιατί δεν κατάλαβε ποτέ πως πρόκειται για καπνογόνο
Άρης Μουγκοπέτρος 6