Ελλάδα

Κηφισός: Νέα καραμπόλα και τροχαίο ατύχημα – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους

Κορυφώθηκε η κίνηση στους δρόμους το βράδυ της Τετάρτης (05.02.2025) αφού νέα καραμπόλα σημειώθηκε γύρω στις 18:00 στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειριαιά.

«Χάος» επικρατεί στον Κηφισό από το μεσημέρι μετά από καραμπόλα 5 αυτοκινήτων στην κάθοδο, με τα οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα επί ώρες. Στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος των Αγίων Αναργύρων έγινε νέο τροχαίο με ένα όχημα, το οποίο δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κυκλοφορία.

Μάλιστα, νέα καραμπόλα έχει σημειωθεί επίσης στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Αττικής οδού.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν ακόμη οι οδηγοί στην Λεωφόρο Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα, με την κίνηση να είναι εντονότερη στο Μαρούσι.

Παράλληλα, με δυσκολία κινούνται τα οχήματα και στην Αττική οδό, στην οποία σημειώνονται καθυστερήσεις.

«Καθυστερήσεις 15΄-20΄στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα Ελευσίνα. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Πεντέλης» σύμφωνα με ανακοίνωση.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα