Ελλάδα

Κηφισός: Πήραν τις πινακίδες αστυνομικού που μπήκε στη ΛΕΑ για να προλάβει το… ΚΤΕΟ

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποιούνται εδώ και μέρες στον Κηφισό, καθώς η τροχαία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους… ανυπόμονους οδηγούς που μπαίνουν στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης για να αποφύγουν την κίνηση.

Μάλιστα, από τους ελέγχους της αστυνομίας στον Κηφισό δεν γλίτωσε ούτε ένας συνάδελφός τους. Η κάμερα του κεντρικού δελτίου του Alpha κατέγραψε τη στιγμή που οι άνδρες της τροχαίας κόβουν κλήση και «ξηλώνουν» τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. 

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως: «Βιαζόμουν για το ΚΤΕΟ», ενώ οι αστυνομικοί σταμάτησαν και έναν… παπά που βιαζόταν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha πολλοί ήταν αυτοί που μόλις είδαν το μπλόκο της τροχαίας έσπευσαν να μπουν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, όμως άνδρες της τροχαίας τους είχαν ήδη εντοπίσει και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

 

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η διαβόητη ομάδα των Ανατολικών με τα λαθραία τσιγάρα, ο πόλεμος με την Greek Mafia και οι τζίροι που ζαλίζουν
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και με απο τις «κορυφαίες» όλων των εποχών
Λαθραία τσιγάρα