Γνώριμος των αρχών ο άνδρας. Έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του
Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (16.04.2025) στην γέφυρα του Πολυκάστρου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο Κιλκίς, καθώς ένας άνδρας απείλησε να πέσει από γέφυρα.
Ο άνδρας, ιρακινής καταγωγής φαίνεται πως είχε κρεμαστεί από τη γέφυρα στο Κιλκίς φωνάζοντας πως θα κάνει βουτιά – θανάτου.
Στο σημείο έσπευσε ο διαπραγματευτής της αστυνομίας.
Πληροφορίες του rthess.gr αναφέρουν πως ο άνδρας μένει σε δομή φιλοξενίας της Νέα Καβάλας στον Δήμο Παιονίας η οποία βρίσκεται 500 μέτρα από τη γέφυρα.
Στο σημείο επικράτησε για αρκετή ώρα πανικός καθώς πέρα από την ένταση που φέρει ο άνδρας, στο δρόμο σταμάτησαν και πολλοί άνθρωποι που τον παρακαλούσαν να μην πηδήξει από τη γέφυρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που οδηγήσαν τον άνδρα σε αυτή την κατάσταση, αν και πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν πως ο Ιρακινός θέλησε να διαμαρτυρηθεί καθώς η σύζυγός του αναμένεται να απομακρυνθεί από τη δομή.
Λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι, οι αρχές κατάφεραν να τον απομακρύνουν με ασφάλεια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας κατά της συζύγου του.