Ελλάδα

Κίνδυνος να καθυστερήσει η καταβολή του επιδόματος ανεργίας

Λόγω κατάληψης στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, η καταβολή των επιδομάτων ανεργίας δεν αποκλείεται να καθυστερήσει!

Το ενδεχόμενο καθυστέρησης πληρωμών στους ανέργους ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΑΕΔ επικαλούμενη ως αιτία της καθυστέρησης την κατάληψη που έκαναν νωρίτερα στα κεντρικά γραφεία του οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνης Περάματος.

Ο Οργανισμός τονίζει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι καθυστερήσεις να κινηθούν στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και να καταβληθούν έγκαιρα τα επιδόματα ανεργίας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό δικαιούχων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα