Site icon NewsIT

Κίνηση: «Ντέρμπι» στους δρόμους της Αθήνας – Κυκλοφοριακή «ασφυξία» εν όψει Conference League

29.05.2024 | 08:35
Κίνηση: «Ντέρμπι» στους δρόμους της Αθήνας – Κυκλοφοριακή «ασφυξία» εν όψει Conference League

Σε ρυθμούς Conference League κινείται σήμερα Τετάρτη (29.05.2024) η Αττική, με τους οδηγούς να έρχονται αντιμέτωποι από νωρίς το πρωί με μεγάλα προβλήματα λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους.

Με μπόλικη υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται και εν όψει του τελικού της Conference League.

Σύμφωνα με την Τροχαία, καταγράφονται προβλήματα σε Αθηνών – Κορίνθου, Λ. Κηφισού, Αλεξάνδρας, Λ. Αθηνών, Μεσογείων, Κηφισίας και Λ. Συγγρού.

Σταδιακά, εντός της ημέρα θα εφαρμοστούν μια σειρά από τροχονομικές και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία, 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας, 15΄-20΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version