Ελλάδα

Κίνηση παντού και χάος στον Κηφισό λόγω ακινητοποιημένου οχήματος

Πολύ δύσκολα ξεκίνησε η εβδομάδα για τους οδηγούς που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας. Η κίνηση είναι εφιαλτική, ειδικά στον Κηφισό.

Ένα αυτοκίνητο που έμεινε ακινητοποιημένο στον Κηφισό προκαλεί μεγάλη κίνηση και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Το όχημα έχει ακινητοποιηθεί στην άνοδο του Κηφισού στο ύψος της Λένορμαν και σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει δημιουργήσει συμφόρηση με την ουρά να φτάνει μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Δεν είναι όμως μόνο ο Κηφισός που έχει κίνηση.

kinisi

Αυξημένη είναι η κίνηση στον Πειραιά και ειδικά στους δρόμους γύρω από το λιμάνι, στην Ηλιουπόλεως το ύψος της γυμναστικής Ακαδημίας στη λεωφόρο Μεσογείων Μεσογείου από το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής έως τον Χολαργό, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Πέτρου Ράλλη στον ανισόπεδο κόμβο της Θηβών έως τον Κηφισό.

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία στην Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας και στην Ααλεξάνδρας μέχρι το Χίλτον και στην Κατεχάκη προς το κέντρο, αλλά και στην κάθοδο της Κηφισίας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη για το άγαλμα Μπουτάρη: «Σιγά μη φοβηθώ» η απάντηση Αγγελούδη στα συνθήματα εθνικιστών
Μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης «Ενωμένοι Μακεδόνες» άρχισε να φωνάζει κατά του αείμνηστου πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με θέμα να στηθεί άγαλμα στη μνήμη του Γιάννη Μπουτάρη
Εικόνες ντοκουμέντα μετά το «ξεμπάζωμα» στα Τέμπη - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μαζί με τα συντρίμμια των δυο τρένων
Νέα ευρήματα έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία Anubis, αναφορικά με το τί βρέθηκε στο σημείο όπου μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια από τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη
Ευρήματα στα συντρίμμια των τρένων στα Τέμπη