Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Κηφισού

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Κηφισού
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Άλλο ένα δύσκολο πρωινό αναμένεται να είναι αυτό της Πέμπτης (25.11.2021) για τους οδηγούς στην Αθήνα καθώς η κίνηση είναι αυξημένη στις μεγάλες αρτηρίες του λεκανοπεδίου, όπως και στους αυτοκινητοδρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί της Αθήνας θα συναντήσουν μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο από το ύψος του ΙΚΕΑ στο Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος του κόμβου Μεταμόρφωσης μέχρι τα ΚΤΕΛ Κηφισού ενώ υπάρχουν και άλλα κομμάτια κατά μήκος του δρόμου, όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση.

Στο κέντρο της πόλης, αυξημένη είναι η κίνηση στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, ιδιαίτερα στις καθόδους, όπως και στη Λεωφόρο Κατεχάκη. Στα νότια, αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για την Αττική Οδό, καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15′-20′ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄- 15΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις