Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων παρατηρείται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα ενώ η κίνηση είναι αυξημένη στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας σήμερα Παρασκευή (2.6.2023) το απόγευμα, λίγο πριν ξεκινήσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό ξεκινάει από τον κόμβο της Κάντζας και φτάνει μέχρι και το ύψος της Νερατζιώτισσας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ στο αντίθετο ρεύμα η κίνηση φαίνεται ότι είναι ομαλή σε όλο το μήκος του.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της Αττικής Οδού στο Twitter, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30′ από κόμβο Κάντζας έως κόμβο Μεταμόρφωσης. Στην Περιφ. Υμηττού 15΄-20΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης. Καθυστερήσεις 10΄-15΄στην έξοδο για Μαρκόπουλο.

Δείτε την ενημέρωση της Αττικής Οδού:

Η κίνηση στις 18:45:

Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους μέσα και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς φαίνεται ότι οι πρώτοι εκδρομείς αποχωρούν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων παρατηρείται και στη Λεωφόρο Κηφισού από το ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη έως το Περιστέρι ενώ η κίνηση είναι αυξημένη μέχρι και τον Κόκκινο Μύλο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις