Απόλυτο χάος επικρατεί σήμερα, Τετάρτη (09.04.25) στους μεγαλύτερους δρόμους της Αθήνας, καθώς σε πολλά σημεία παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, με τα οχήματα σε Κηφισό, Κηφισίας, Λεωφόρο Αθηνών, Αττική Οδό και κέντρο της Αθήνας να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.
Συγκεκριμένα, η κατάσταση στον Κηφισό είναι πολύ δύσκολη με αυξημένη κίνηση να καταγράφεται κατά διαστήματα και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως και τη Μεταμόρφωση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στη Λεωφόρο Κηφισίας και τη Λεωφόρο Μεσογείων.
Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται και στη Λεωφόρο Αθηνών, με τα οχήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.
Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» επικρατεί και στο κέντρο της Αθήνας, με τη Βασ. Σοφίας, τη Βασ. Κωνσταντίνου, την Αλεξάνδρας και την Ηλιουπόλεως να βρίσκονται στο «κόκκινο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα και στον Πειραιά και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Χάος και στην Αττική Οδό
Πολύ δύσκολη είναι αυτή την ώρα και η κατάσταση που επικρατεί στην Αττική Οδό, όπου στο ρεύμα προς Ελευσίνα καταγράφονται καθυστερήσεις από 5 έως 10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία, από 10 έως 15 λεπτών από Πλακεντίας έως Κηφισίας και από 15 έως 20 λεπτών από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφ. Υμηττού.
Στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, παρατηρούνται καθυστερήσεις από 15 έως 20 λεπτών από Δημοκρατίας έως Κηφισίας και από 15 έως 20 λεπτών στην έξοδο για Λαμία.