Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: «Παραλύει» o Κηφισός και η Λεωφόρος Αθηνών – Μποτιλιάρισμα σε κέντρο και Κηφισίας

Άλλη μία μέρα που η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη, με το αδιαχώρητο να γίνεται στον Κηφισό και στη Λεωφόρο Αθηνών.

Και στα δύο ρεύματα του Κηφισού από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι το Περιστέρι υπάρχει έντονη κίνηση και καθυστερήσεις. Στη Λεωφόρο Αθηνών, από Δαφνί προς Σκαραμαγκά παρατηρείται συμφόρηση ενώ ίδια είναι η κατάσταση και στον Πειραιά από το ΣΕΦ μέχρι το λιμάνι.

Υπομονή χρειάζονται οι οδηγοί που βρίσκονται και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, αφού από την Νέα Ερυθραία μέχρι και Ζωγράφου υπάρχουν σταδιακές καθυστερήσεις σε διαφορετικά ύψη της λεωφόρου. Έντονο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί και στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως σε Μεταξουργείο, Νέο Κόσμο και Παγκράτι.

Και στα νότια προάστια είναι δύσκολη η κατάσταση με την λεωφόρο Ποσειδώνος να έχει καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15, από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Πυκνή ροή οχημάτων υπάρχει και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα