Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα στην Αθήνα – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς με τον πάγο

Συνεχίζονται τα προβλήματα και σήμερα Πέμπτη (27.1.2022) στους δρόμους της Αθήνας, με πολλούς από αυτούς να μην έχουν καθαριστεί πλήρως από το χιόνι και τον πάγο και την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Αυτήν την ώρα, η κίνηση είναι αυξημένη στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, με την Πατησίων αλλά και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας να έχουν μποτιλιάρισμα. Παράλληλα, αυξημένη είναι και η κίνηση στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού είναι ομαλή, καθώς καθάρισε και ο δρόμος από τα οχήματα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο νωρίτερα σήμερα, στο ύψος της Λυκόβρυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όμως προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και σε σημεία των Καποδιστρίου και Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι αλλά και στους δρόμους στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας στις 10:00

kinisi athina

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, υπενθυμίζεται πως έχει δοθεί στην κυκλοφορία από σήμερα στις 08:00 και δεν θα πραγματοποιούνται καταβολές στα διόδια έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4