Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις σε κέντρο, Αττική Οδό και Πειραιά από την κακοκαιρία «Atena»

Η κακοκαιρία «Atena» που πλήττει αυτήν την ώρα (10.09.2024) και την Αθήνα, έχει προκαλέσει μεγάλη κίνηση σε Κηφισό, Κηφισίας, κέντρο και στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι οδηγοί σε όλη την Αθήνα θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι αφόρητη εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που έφερε η κακοκαιρία «Atena».

Ο Κηφισός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο «κόκκινο» από το ύψος του Ρέντη ως σχεδόν μέχρι και τη Κηφισιά.

Τροχαίο ατύχημα συνέβη κοντά στο Ιποκκράτειο νοσοκομείο, προκαλώντας κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας από τη λεωφόρο Συγγρού ως και τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Στη λεωφόρο Σχιστού οι καθυστερήσεις φτάνουν μέχρι και τα 40 λεπτά ενώ και η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά είναι δραματική.

H κίνηση στους δρόμους στις 08.30:kinisi dromoi

Στην Αττική οδό υπάρχουν επίσης καθυστερήσεις από 5 ως και 20 λεπτά ανάλογα τον προορισμό.

«Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο: 20΄-25΄ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.», έγραψε σε tweet η Αττική οδός.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα