Site icon NewsIT

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις σε κέντρο, Αττική Οδό και Πειραιά από την κακοκαιρία «Atena»

10.09.2024 | 08:32
Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις σε κέντρο, Αττική Οδό και Πειραιά από την κακοκαιρία «Atena»

ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Η κακοκαιρία «Atena» που πλήττει αυτήν την ώρα (10.09.2024) και την Αθήνα, έχει προκαλέσει μεγάλη κίνηση σε Κηφισό, Κηφισίας, κέντρο και στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι οδηγοί σε όλη την Αθήνα θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι αφόρητη εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που έφερε η κακοκαιρία «Atena».

Ο Κηφισός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο «κόκκινο» από το ύψος του Ρέντη ως σχεδόν μέχρι και τη Κηφισιά.

Τροχαίο ατύχημα συνέβη κοντά στο Ιποκκράτειο νοσοκομείο, προκαλώντας κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας από τη λεωφόρο Συγγρού ως και τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Στη λεωφόρο Σχιστού οι καθυστερήσεις φτάνουν μέχρι και τα 40 λεπτά ενώ και η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά είναι δραματική.

H κίνηση στους δρόμους στις 08.30:

Στην Αττική οδό υπάρχουν επίσης καθυστερήσεις από 5 ως και 20 λεπτά ανάλογα τον προορισμό.

«Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο: 20΄-25΄ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.», έγραψε σε tweet η Αττική οδός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version