Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Παραλιακή και λεωφόρος Βουλιαγμένης – «Παρέλυσε» και το κέντρο της Αθήνας

Σημαντική είναι η κίνηση στην Αθήνα, αφού πολλοί οδηγοί επιλέγουν να κατέβουν νότια προς τις παραλίες

Με πολλή υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί της Αττικής, αφού σήμερα Κυριακή (16.03.2025), φαίνεται πως οι περισσότεροι επέλεξαν να κάνουν μία σύντομη εξόρμηση προς τις παραλίες της Αθήνας, κάνοντας έντονη την κίνηση στους δρόμους κυρίως στα Νότια Προάστια.

Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, και της έντονης ηλιοφάνειας, οι Αθηναίοι επέλεξαν να κάνουν μία Κυριακάτικη βόλτα παραλιακά. Γεμάτες είναι οι παραλίες σε Άλιμο, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, ενώ κίνηση εντοπίζεται και στους δρόμους τους Πειραιά και στου Φλοίσβου.

Παρόμοια είναι η εικόνα ωστόσο και σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας.

Προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται και στην λεωφόρο Κηφισού στην κάθοδο από το ύψος του Ρέντη μέχρι τον Πειραιά αλλά και στη άνοδο από το ύψος των Σεπολίων μέχρι τους Αγίους Αναργύρους.

Φυσικά, στο «κόκκινο» είναι το κέντρο της Αθήνας, αφού πολύς κόσμος το επιλέγει για να κάνει την βόλτα τους.

Η κίνηση στην Αττική
Η κίνηση στην Αττική

Σημαντικά προβλήματα έχουν η Σταδίου, η Βασιλίσσης Σοφίας και η Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκέντρωση έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον Θεσσαλονίκης για την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου που εμφανίζεται ως «Εσταυρωμένος»
Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδίκασε τις αποφάσεις και τις ενέργειες για ακύρωση των παραστάσεων του Χριστόφορου Ζαραλίκου
Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης