Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ – Δείτε LIVE

Κίνηση στους δρόμους: Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ – Δείτε LIVE
Φωτογραφία Intime

Η 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ σήμερα (21.9.2022) έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας με τα οχήματα να είναι μποτιλιαρισμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού η κίνηση στις μεγάλες οδικές αρτηρίες δεν έχει κοπάσει καθόλου.

Ειδικότερα, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας παρατηρείται το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα, αφού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το Περιστέρι στο ρεύμα της καθόδου! Στο ρεύμα της ανόδου, η κατάσταση είναι ελαφρώς ομαλότερη με το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα να παρατηρείται από το ύψος της Κεντρικής Λαχαναγοράς μέχρι λίγο μετά το Αιγάλεω.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και σε πολλούς δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, καθώς στο «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται οι λεωφόροι Αθηνών, Αλεξάνδρας και Πατησίων όπως και οι οδοί Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και οι λεωφόροι Αμαλίας, Κηφισίας και Μεσογείων.

Μποτιλιάρισμα μερικών χιλιομέτρων επικρατεί και στη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη, λίγο μετά την Περιφερειακή Υμηττού στην κατεύθυνση προς Καρέα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κίνηση στο λεκανοπέδιο στις 17:15

Δείτε LIVE την κίνηση εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις