Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα Αντωνίου για τον Δεκέμβριο

Η δίκη για την υπόθεση της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι οδήγησε σήμερα στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την «Κιβωτό του Κόσμου» για τις 11 Δεκεμβρίου 2023.

Οι δύο συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υπέβαλαν αίτημα για την αναβολή της δίκης, καθώς σήμερα έπρεπε να παραβρίσκονται στη δίκη για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, διαδικασία η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εξέτασης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα.

Στο δικαστήριο δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας πάνω από 10 παθόντες, ενήλικες και ανήλικοι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Seajets για τη μηχανική βλάβη στο Superstar: Οι επιβάτες εξυπηρετούνται με άλλα ταχύπλοα του ομίλου
Στους επιβάτες θα δοθεί ως ένδειξη σεβασμού δωρεάν ένα εισιτήριο διαδρομής της επιλογής τους για μελλοντική χρήση για το οποίο θα λάβουν προσωπική ενημέρωση και ειδοποίηση
Seajets για τη μηχανική βλάβη στο Superstar: Οι επιβάτες εξυπηρετούνται με άλλα ταχύπλοα του ομίλου