Ελλάδα

Κλείνουν ολόκληρα σχολεία λόγω γρίπης

Το κλείσιμο τελικά του Λυκείου Μελισσίων αλλά και του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου για επτά ημέρες αποφάσισε η Νομαρχία Αθηνών.


Το κλείσιμο των σχολείων αποφασίστηκε το βράδυ της Τρίτης.

Αλλα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης παρουσιάστηκαν στη Β’ τάξη του Λυκείου Μελισσίων, ενώ από την Α’ τάξη του Λυκείου απουσίαζαν χθες επτά μαθητές που ανέφεραν συμπτώματα γριπώδους συνδρομής.

Την ίδια ώρα και στο 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου, παρουσιάστηκαν άλλα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα σε εκπαιδευτικό προσωπικό, ενώ 15 μαθητές ανέφεραν συμπτώματα γρίπης.

Σε κατ’ οίκον νοσηλεία εξακολουθούν να βρίσκονται οι μαθητές των Λυκείων Μελισσίων και Χαϊδαρίου, οι οποίοι επίσης προσβλήθηκαν από τον ιό, ενώ εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο ένας εκ των δύο μαθητών που προσβλήθηκαν από την νέα γρίπη και νοσηλευόταν.

Ο δεύτερος, νοσηλεύεται με συμπτώματα ήπιας πνευμονίας, αλλά η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει συνεχή βελτίωση.

Σήμερα συνεδριάζει και η Εθνική Επιτροπή Πανδημίας όπου αναμένεται να ανακοινωθούν οι εξελίξεις γύρω από τον ιό της γρίπης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης
Ξεκίνησε νωρίς η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Με χαμηλές ταχύτητες τα αυτοκίνητα που περνούν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών
Μέχρι το απόγευμα η κορύφωση της επιστροφής των εκδρομέων - Συνολικά 500.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αττική τις ημέρες του Πάσχα
Αυτοκίνητα στα διόδια