Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κλειστά σχολεία σε Βόλο και Λάρισα αύριο [λίστα]

Κλειστά σχολεία σε Βόλο και Λάρισα αύριο [λίστα]

Κλειστά σχολεία και την Τετάρτη σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας, όπως στο Βόλο και την Λάρισα. Δείτε σε ποιες περιοχές δεν θα χτυπήσει το κουδούνι για τους μαθητές.

Κλειστά σχολεία και αύριο Τετάρτη στο Βόλο. Τα σχολεία θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία στην περιοχή του Βόλου, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και χιονόπτωσης. Σε ανακοίνωσή, του ο δήμος Βόλου αναφέρει ότι «αφού συνεκτιμήθηκε η κατάσταση με τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία και τις δυσμενείς προγνώσεις για το επόμενο διάστημα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του δήμου Βόλου θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, κλειστά. Επίσης, αύριο θα είναι κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί, που λειτουργούν με ευθύνη του δήμου Βόλου».

Κλειστά σχολεία και στη Λάρισα, όπου θα παραμείνουν κλειστά για Τετάρτη και Πέμπτη όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, αλλά και της κατάστασης των καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ενταθούν. Κλειστό θα παραμείνει επίσης και το ΤΕΙ Θεσσαλίας και την Τετάρτη με απόφαση του προέδρου της σχολής.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε