Site icon NewsIT

Κλειστή Ε.Ο. Πύργου-Τρίπολης-Προβλήματα στην Αθηνών-Πατρών.

30.03.2010 | 11:54
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Κομμένο στα δύο λόγω κατολίσθησης είναι το οδόστρωμα στο 67ο χιλιόμετρο μετά το Λαγκάδια Γορτυνίας

από χθες τα ξημερώματα και σύμφωνα με τους υπεύθυνους δεν πρόκειται να αποκατασταθεί η κυκλοφορία πριν περάσουν τουλάχιστον πέντε ημέρς.
Η κίνηση μόνο μέσω παρακαμπτηρίων:
Από Πύργο, στο Σταυροδρόμι, τα οχήματα εκτρέπονται αριστερά προς Τρόπαια και μέσω Μουριάς, Πουρναριάς και Δάφνης μπαίνουν στην 111 και απ’ αυτήν στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου, στο 35ο χλμ.
Από Τρίπολη, μετά τη Βλαχέρνα (35ο χλμ.) γίνεται εκτροπή δεξιά προς την 111 και απ’ αυτή και μέσω Δάφνης, Πουρναριάς, Μουριάς και Τροπαίων ξαναμπαίνουν στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου, στο Σταυροδρόμι. 

 

Ταλαιπωρία στην Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών
Εκτός απ’ τη συνήθη ταλαιπωρία που υφίστανται χιλιάδες οδηγοί στα σημεία με τα διόδια σ’ ετούτη την έξοδο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την ταλαιπωρία λόγω έργων στο Δερβένι. 

Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ημέρες Πάσχα να μην διακόψουν τις εργασίες και έτσι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα από αύριο μέχρι και την Πέμπτη του Πάσχα θα στριμώχνονται σε μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν ελιγμούς ανάμεσα στα έργα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή από το 141ο ως το 142ο χιλιόμετρο όπου θα πρέπει να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version