Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο – Πορεία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ προς τη Βουλή

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Πορεία προς τη Βουλή κάνουν αυτή την ώρα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ νωρίτερα βροντερό παρόν έδωσαν για ακόμη μια φορά τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας. Η κεφαλή της πορείας που αριθμεί περίπου 2.000 άτομα – δηλαδή είναι η μικρότερη από κάθε άλλη φορά – έχει φτάσει στο Σύνταγμα. Από την συγκέντρωση δεν έχουν λείψει και τα αιχμηρά σχόλια για τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα πορεία έκανε στην Βουλή μόνο του το ΠΑΜΕ. Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν και ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ που με αφορμή τη συγκέντρωση δήλωσε πως είναι ώρα για μαζικές κινητοποιήσεις.

Η δήλωση του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα:
«Δεν είναι ώρα για στημένους διαλόγους, για συναινέσεις, για νέες ψεύτικες προσδοκίες, με την αναμόρφωση του αστικού πολιτικού σκηνικού, που οδηγεί σε χειραγώγηση ουσιαστικά του εργατικού – λαϊκού κινήματος, για να περάσουν γρηγορότερα και ευκολότερα τα νέα βάρβαρα μέτρα.
Η επιλογή για το λαό μας είναι μία: Αγώνας διαρκείας, ταξική ενότητα, λαϊκή συμμαχία παντού σε όλη την Ελλάδα. Το ΚΚΕ, οι ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της πάλης, για να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, για να μην περάσουν οι σχεδιασμοί κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, για να καταργηθούν όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Καμιά αναμονή, αγώνας συνεχής, λαϊκή συμμαχία, αυτό είναι το μήνυμα και της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε