Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Κλήρωση Τζόκερ: Χαμός σε… “γουρλίδικο” πρακτορείο! 5,5 εκατ. ευρώ απόψε!

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

Το αδιαχώρητο επικρατεί σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ της χώρας, λίγες ώρες πριν την κλήρωση του τζόκερ που απόψε μοιράζει 5,5 εκατομμύρια ευρώ!

“Τζογάροντας στο όνειρο” θα μπορούσε να πει κανείς και πως να είναι διαφορετικά όταν με… ούτε 1 ευρώ μπορείς να κερδίσεις 5,5 εκατομμύρια ευρώ;

Όσα μοιράζει δηλαδή η αποψινή κλήρωση του τζόκερ, στο μεγαλύτερο τζακ ποτ για το 2015! Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι… τόπος συνάντησης τις τελευταίες ημέρες με τον κάθε… επισκέπτη να κάνει όνειρα για μία (πολύ, πολύ) καλύτερη ζωή!

Πολλοί φυσικά είναι προοληπτικοί και ειδικά γι’ αυτούς τα… γούρια παίζουν τον ρόλο τους! Πριν από περίπου έναν χρόνο, σε ένα πρακτορείο στον Βύρωνα είχε παιχτεί ένα “υπερτυχερό” δελτίο που έκανε κάποιον πλουσιότερο κατά 3,1 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως είναι λογικό, στο συγκεκριμένο πρακτορείο συρρέουν κατά χιλιάδες τις τελευταίες ημέρες οι “επίδοξοι… εκατομμυριούχοι”!

Όπως μας είπε ο Γιάννης, που εργάζεται στο συγκεκριμένο πρακτορείο, από την Παρασκευή μέχρι σήμερα το απόγευμα είχαν παιχτεί περίπου 2.500 δελτία τζόκερ!

Σύμφωνα με τον Γιάννη, οι περισσότεροι παίζουν με σύστημα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν πέρναγαν περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα μέχρι να μας… διακόψει ο επόμενος πελάτης που ήθελε να προκαλέσει την τύχη του!

Η κλήρωση θα γίνει στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ η κατάθεση των δελτίων συνεχίζεται μέχρι τις 21:30!

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαυραγάνης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε