Τετάρτη, 2 Οκτ.
23oC Αθήνα

Κλήρωση Τζόκερ: Αμόκ για τα 15,5 εκατομμύρια! Οι ελπίδες εκατομμυρίων Ελλήνων στα χέρια της… Θεάς Τύχης!

Κλήρωση Τζόκερ: Αμόκ για τα 15,5 εκατομμύρια! Οι ελπίδες εκατομμυρίων Ελλήνων στα χέρια της… Θεάς Τύχης!

– Στις 22:00 η κλήρωση του Τζόκερ
– Στις 21:30 σταματούν να γίνονται δεκτά τα δελτία
– Πάνω από 11.000.000 στήλες παίχτηκαν από την Παρασκευή μέχρι σήμερα!
– Κατά 18.000 το λεπτό αυξάνονταν το μεσημέρι οι στήλες!

Αυτή κι αν είναι φρενίτιδα. Δεν είναι λίγα τα 15,5 εκατομμύρια που μοιράζει σήμερα το Τζόκερ. Πως να μην τα σκέφτεται κανείς; Και πως να μην ελπίζει; Τζόκερ: η λέξη που βρίσκεται τα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων. Με την ελπίδα πως τα 5+1 νούμερα που θα επιλέξουν, θα είναι οι τυχεροί αριθμοί. Οι αριθμοί που θα τους κάνουν πλούσιους, που θα τους βοηθήσουν να πληρώσουν χρέη, να βοηθήσουν εαυτούς και αγαπημένους.

Αν όχι όλη η Ελλάδα, τουλάχιστον η μισή βρέθηκε την Κυριακή σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Και συμπλήρωσε το δελτίο του Τζόκερ. Με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά, μπορεί να είναι εκείνοι οι μεγάλοι τυχεροί. Κι ας μην κερδίσουν όλο το ποσό που μοιράζει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. «Να τα μοιραστούν πολλοί» εύχονται οι περισσότεροι.

5+1 τυχεροί αριθμοί και 15,5 εκατομμύρια λόγοι για να κυνηγήσει κανείς την τύχη του. Όλη μέρα, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα επικράτησε το… αδιαχώρητο. Αμόκ και φρενίτιδα. Ένα κάλεσμα στη Θεά Τύχη.

Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής παίχτηκαν περισσότερες από 11.000.000 στήλες, ενώ το μεσημέρι οι στήλες αυξάνονταν κατά 18.000 το λεπτό και τα συστήματα των πρακτόρων λειτουργούν στο… κόκκινο για να εξυπηρετήσουν τους παίκτες που συρρέουν στα πρακτορεία τους!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε