Τετάρτη, 16 Οκτ.
25oC Αθήνα

Κολωνάκι: Ο γκαλερίστας είχε προκαλέσει μεθυσμένος κι άλλο δυστύχημα – «Καθάρισε» με 500.000 ευρώ πριν από 19 χρόνια

Κολωνάκι: Ο γκαλερίστας είχε προκαλέσει μεθυσμένος κι άλλο δυστύχημα – «Καθάρισε» με 500.000 ευρώ πριν από 19 χρόνια

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το παρελθόν του 39χρονου γκαλερίστα του Κολωνακίου, ο οποίος πριν μία εβδομάδα προκάλεσε δυστύχημα, προσκρούοντας – τύφλα στο μεθύσι – με το πολυτελές όχημά του σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 52χρονος οδηγός.

Ο προφυλακισμένος πλέον στον Κορυδαλλό γκαλερίστας το 2005 είχε εμπλακεί – πάλι μεθυσμένος – σε τροχαίο δυστύχημα. Τότε είχε παρασύρει στο Αιγάλεω έναν πεζό και τον είχε τραυματίσει σοβαρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του.

Όμως, πριν από 19 χρόνια το νομικό πλαίσιο ήταν διαφορετικό, η κατηγορία ήταν σε ανάλογες περιπτώσεις ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και έτσι ο 20χρονος τότε γκαλερίστας δεν πέρασε ούτε μια μέρα φυλακή.

Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, τα βρήκαν εξωδικαστικά οι δύο οικογένειες, κάτι που φέρεται να του στοίχισε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Όπως προέκυψε, ο επιφανής Αθηναίος τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου είχε φύγει με τη φίλη του από το Κολωνάκι και οδηγώντας στην παραλιακή, πέρασε δύο κόκκινα φανάρια, ενώ το κοντέρ του Μercedes άγγιζε τα 200 χιλιόμετρα.

Από την έρευνα της τροχαίας διαπιστώθηκε ότι  οδηγούσε «τύφλα στο μεθύσι», καθώς από τα τεστ που του έγιναν, βρέθηκε ποσότητα οινοπνεύματος 1,55 στο αίμα του, ενώ το όριο είναι 0,25.

Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας, το θανατηφόρο τροχαίο με κεντρικό πρόσωπο το γνωστό γκαλερίστα του Κολωνακίου, σημειώθηκε στις 02:35 τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/10/2024)  στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος από την Καρδίτσα, «κινούμενο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα, φθάνοντας στο ύψος ο.α 86 συγκρούστηκε με το ομόρροπα κινούμενο όχημα που οδηγούσε ο γκαλερίστας.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα του 52χρονου εξετράπη δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνεχεία σε άλλο σταθμευμένο όχημα, ενώ το αυτοκίνητο του γκαλερίστα εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», ο ελαφρύς τραυματισμός του γκαλερίστα, καθώς και της 33χρονης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις