Site icon NewsIT

Κολωνός: Φρίκη με τη σύλληψη 44χρονου για τον βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο

25.08.2024 | 13:22
Κολωνός: Φρίκη με τη σύλληψη 44χρονου για τον βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο

Βίαζε για δύο μήνες την ανήλικη φίλη του γιου του, εκβιάζοντας και απειλώντας την ότι θα της κάνει κακό, ο 44χρονος που συνελήφθη στον Κολωνό.

Ο 44χρονος βιαστής από τον Ιούνιο μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή του Αυγούστου (18.08.24), είχε συνευρεθεί δέκα φορές με την 16χρονη μαθήτρια, σέρνοντάς την σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας, ασκώντας ψυχολογικη πίεση και προκαλώντας της τρόμο, ντροπή και ενοχές, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Μέχρι που το παιδί, δεν άντεξε άλλο, «έσπασε» και με λυγμούς τα ομολόγησε όλα στον πατέρα της.

Ο διεστραμμένος 44χρονος, μετά από καρτέρι που έστησαν οι αστυνομικοί τα ξημερώματα της Παρασκευής (23.08.24), έπεσε στα δίχτυα του νόμου, τη στιγμή μάλιστα που έκοβε ύποπτες βόλτες έξω από το σπίτι της ανήλικης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των άρθρων 98, 336 του Π.Κ  «Βιασμός τετελεσμένος κατ’ εξακολούθηση» και 169 του Π.Κ για «Απείθεια» στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε στην ανάκριση και έλαβε προθεσμία για τις 27/8/2024.

Βίασε 10 φορές τη φίλη του γιου του

Το σκηνικό της φρίκης ξεδιπλώθηκε όταν το κοριτσάκι, μην αντέχοντας να σηκώνει άλλο τον βαρύ σταυρό του μαρτυρίου, αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα της.

Όπως καταγράφεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, «ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέλησή της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2024 μέχρι και την 19-08-2024».

Όπως κατέθεσε ο γονέας, ο δράστης που είναι πατέρας φίλου της κόρης του, έβαλε στο μάτι το παιδί και «οι ερωτικές συνευρέσεις τους λάμβαναν χώρα ύστερα από απειλές και εκβιασμούς που δέχονταν η παθούσα από τον κατηγορούμενο, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Επιπλέον ο τόπος, όπου έλαβαν χώρα κατ’ εξακολούθηση οι πράξεις του βιασμού σε βάρος της ανήλικης κόρης του είναι ένα χωμάτινο οικόπεδο επί της οδού Ζηνοδώρου στην Αθήνα Αττικής, εντός του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 44χρονου».

Μπλόκο την ώρα που έκοβε βόλτες έξω από το σπίτι της μαθήτριας 

Οι αστυνομικοί, μετά την κατάθεση του πατέρα, δεν έχασαν χρόνο και τον έθεσαν σε παρακοκούθηση.

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό: «Από το σύνολο της διενεργηθείσας έρευνας, εντοπίστηκε βραδινές ώρες της 22-23/08/2024 ο κατηγορούμενος να διέρχεται από την οικίας της παθούσας, με το αυτοκίνητο. Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και αφού ακινητοποίησε το όχημα του και εξήλθε από αυτό, κατά την προσέγγιση των Αστυνομικών και τις εντολές αυτών για ακινητοποίηση, ο κατηγορούμενος στιγμιαία άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή και να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως αντιλήφθηκε ότι είχε περικυκλωθεί από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και τους συνέδραμαν. Αφού ακινητοποιήθηκε και ταυτοποιήθηκε, σε γενόμενο έλεγχο επ’ αυτού.

Εν συνεχεία, οδηγήθηκε στην έδρα της Υ.Α.Α. όπου και συνελήφθη».

Έφοδος στο σπίτι του και οι αναλύσεις για dna στα ρούχα της μικρής

Το μεσημέρι της 23ης Αυγούστου, συγκροτήθηκε ομάδα, αποτελούμενη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Κολωνού και με της συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και παρουσία δικαστικού λειτουργού διενήργησαν νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του κατηγορουμένου, σε μονοκατοικία στο Περιστέρι.

Σε ό,τι αφορά στον κατηγορούμενο όπως αναφέρεται «ελήφθη βιολογικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου πραγματοποιηθούν εργαστηριακές συγκριτικές εξετάσεις σχετικά με τυχόν γενετικό υλικό που θα βρεθεί, στα ρούχα της ανήλικης παθούσας που ομοίως φέρουν το γενετικό υλικό της και περισυλλέχθηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, κατά την εξέταση της, αποτελέσματα των οποίων θα υποβληθούν ευθύς αμέσως περιέλθουν στο Τ.Α. Κολωνού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».​

Ψυχολογική στήριξη στη μικρή και κατάθεση στο Σπίτι του Παιδιού

 Οι αστυνομικοί από το Τ.Α. Κολωνού ήρθαν σε επικοινωνία με το Αυτοτελές Γραφείο Προστασίας Ανήλικων Θυμάτων «Σπίτι του Παιδιού», έτσι ώστε να οριστεί ραντεβού για την δικανική εξέταση της ανήλικης σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ παράλληλα χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για ιατροδικαστική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version