Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Κολωνός: «Η 16χρονη εκβίαζε εμένα και την οικογένειά μου» προκαλεί στην απολογία του ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για βιασμό

Κολωνός: «Η 16χρονη εκβίαζε εμένα και την οικογένειά μου» προκαλεί στην απολογία του ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για βιασμό

Για φανερή και δημόσια σχέση με την 16χρονη έκανε λόγο στο απολογητικό του υπόμνημα σε σχέση με τον βιασμό της ανήλικης ο 44χρονος κατηγορούμενος από τον Κολωνό. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως για αυτό χώρισε με τη σύζυγό του.

Ο 44χρονος από τον Κολωνό στην απολογία του αντέστρεψε τους ρόλους του θύτη και του θύματος και ισχυρίστηκε πως εκείνος είναι το θύμα της υπόθεσης για την οποία κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό της 16χρονης.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η κοπέλα διατηρούσε σχέσεις με τον γιο του έως το Μάρτιο του 2024, ενώ περνούσε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι τους.

«Η καταγγέλλουσα όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, αποφάσισε να «πουλήσει έρωτα»– ας μου επιτραπεί η έκφραση – σε μένα και εγώ σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα.
Ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτη θέση. Η καταγγέλλουσα με πίεζε διαρκώς να μιλάμε και να βρισκόμαστε Και σταδιακά άρχισε να μου λέει ότι αισθάνεται καλά μαζί μου και θέλει να έχουμε μαζί σχέση… Εγώ έλεγα ότι δεν είναι μαζί λόγω του ότι ήταν η πρώην σχέση του γιου μου. Ατυχώς όμως με την σταδιακή αυτή πίεση και καθημερινή επικοινωνία υπέπεσα στον υποτιθέμενο «έρωτα» που έλεγε ότι τρέφει για εμένα. Στην πραγματικότητα σήμερα πληρώνω το λάθος αυτό και την ηθική απαξία της μεγάλης διαφοράς ηλικίας μας», αναφέρει ο 44χρονος στο απολογητικό του υπόμνημα.

Δε δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει πως το κορίτσι δεν φαινόταν κακοποιημένο, αναφέροντας στο υπόμνημα του «Όλη την περίοδο που υποτίθεται ότι την βιάζω συστηματικά, Η καταγγέλλουσα συνέχιζε κανονικά τη ζωή της, πηγαίνει βόλτες με φίλους, πηγαίνει για μπάνιο στις θάλασσες, πηγαίνει για φαγητό σε πιτσαρίες και μαγαζιά και γενικότερα κάνει καθετί που συνάδει με μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή. Αν πράγματι ήταν θύμα συστηματικού βιασμού δεν θα έπρεπε να είχε περιπέσει σε κατάθλιψη; Να φοβάται να βγει καν από το σπίτι της;».

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος διέψευσε πως απειλούσε να κάνει κακό στον πατέρα της και ισχυρίστηκε αντίθετα ότι «η καταγγέλλουσα απειλούσε και εκβίαζε εμένα και την οικογένειά μου».

Ο 44χρονος ισχυρίστηκε, επίσης, πως το γεγονός ότι η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη, δε συνιστά κόλαση μετρητά πράξη. «Ούτε παιδεραστής είμαι ούτε ψυχικά διαστρεμμένος. Ειλικρινά έτρεφα συναισθήματα για την καταγγέλλουσα τα οποία ξεκίνησα ως συναίσθημα συμπάθειας ως σύντροφος του γιου μου και στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε μία μεταξύ μας σχέση που αφελώς πίστεψα», τόνισε, επίσης, ο κατηγορούμενος.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε, ακόμα, διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου τόσο του δικού του αριθμού όσο και της καταγγέλλουσας «προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών μου» και να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη στην καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τρίτη (27.08.2024), μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια ο 44χρονος από τον Κολωνό κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για βιασμό της 16χρονης πρώην φίλης του γιου του, σε μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

φωτογραφία: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις