Site icon NewsIT

Κολωνός: Η παγίδα και οι απειλές του 44χρονου για να βιάζει την 16χρονη – «Θα σκοτώσω εσένα και τον πατέρα σου»

25.08.2024 | 20:06
Κολωνός: Η παγίδα και οι απειλές του 44χρονου για να βιάζει την 16χρονη – «Θα σκοτώσω εσένα και τον πατέρα σου»

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του 44χρονου, που συνελήφθη στον Κολωνό για τον κατ΄εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του.

Ο 44χρονος που «έπεσε» στα χέρια των αστυνομικών που του είχαν στήσει καρτέρι στον Κολωνό την περασμένη Παρασκευή (23.08.24), είχε ολόκληρο σχέδιο αποπλάνησης της ανήλικης.

Η 16χρονη, η οποία είναι ορφανή από μητέρα, ήταν το πρώην κορίτσι του γιου του.

Όταν τα δύο παιδιά χώρισαν, ο 44χρονος προσέγγισε την ανήλικη, τάζοντάς της πως θα τη βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τον γιο του, με την 16χρονη να πέφτει στην παγίδα.

Έτσι, ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης για την ανήλικη, την οποία ο 44χρονος βίαζε για δύο μήνες, υπό την απειλή πως θα σκοτώσει την ίδια και τον πατέρα της.

Ο 44χρονος από τον Ιούνιο μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή του Αυγούστου (18.08.24), είχε συνευρεθεί δέκα φορές με την 16χρονη μαθήτρια, σέρνοντάς την σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας.

Μέχρι που το παιδί, δεν άντεξε άλλο, «έσπασε» και με λυγμούς τα ομολόγησε όλα στον πατέρα της, ο οποίος και κατήγγειλε τον δράστη.

Ο 44χρονος συνελήφθη, τη στιγμή μάλιστα που έκοβε ύποπτες βόλτες έξω από το σπίτι της ανήλικης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των άρθρων 98, 336 του Π.Κ  «Βιασμός τετελεσμένος κατ’ εξακολούθηση» και 169 του Π.Κ για «Απείθεια» στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε στην ανάκριση και έλαβε προθεσμία για τις 27/8/2024.

Ο δράστης αναμένεται να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του την ερχόμενη Τρίτη (27.08.24).  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version