Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

Κολωνός: Μέσα στο διαμέρισμα Airbnb όπου βίαζαν τη 12χρονη

Κολωνός: Μέσα στο διαμέρισμα Airbnb όπου βίαζαν τη 12χρονη

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα τύπου Aibnb, όπου ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό

Στην τελευταία της κατάθεση που έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό, αναγνώρισε το σπίτι, όπου τη βίαζαν οι παιδεραστές έναντι 50 έως και 100 ευρώ.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα εξαώροφο κτίριο, στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι τρεις τελευταίοι όροφοι νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στους τρεις πρώτους ορόφους, που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο “Live News”, η 12χρονη αναγνώρισε το δωμάτιο και είπε ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό, την περίμενε κάθε φορά ένας πελάτης, που είχε πληρώσει το αντίτιμο της κακοποίησης.

«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο 53χρονος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη. Η εξώπορτα ανοίγει με κωδικό που έδινε ο υπεύθυνος. Αμέσως μετά η 12χρονη μαζί με τον 53χρονο ανέβαιναν στο διαμέρισμα που είχε συμφωνηθεί. Σε αυτό που λίγο αργότερα έφτανε ο εκάστοτε παιδεραστής.

Εκτός από το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή αναγνώρισε και αυτό τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό. Σε αυτόν τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για την ίδια.

«Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί μέσα έρχονταν πολλοί άντρες που είχαν κλείσει ραντεβού» λέει στην κατάθεσή της η ανήλικη.

Όπως έχει αναφέρει το παιδί από την πρώτη του κατάθεση, μέσα στον οίκο ανοχής είχε τύχει να κακοποιηθεί ακόμα και από πέντε άντρες σε διάστημα μισής ώρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις