Ελλάδα

Κολωνός: Ο 53χρονος στέλνει δώρα και γράμματα μέσα από τη φυλακή

Ο 53χρονος που κατηγορείται για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό στέλνει δώρα και γράμματα σε φίλους και γείτονες από τις φυλακές των Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ο 53χρονος παραμένει αμετανόητος, παρά το γεγονός πως έχουν προφυλακιστεί 30 άνδρες για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν γείτονες και πολλοί από αυτούς πελάτες του.

Ο βασικός κατηγορούμενος περίπου 9 μήνες μετά, επιμένει στους αρχικούς ισχυρισμούς του και δε ζητά ούτε μια συγγνώμη από αυτό το παιδί αλλά επιμένει να δηλώνει αθώος.

Αυτό δείχνουν τα δώρα και τα γράμματα που στέλνει μέσα από τη φυλακή καθώς και γράμματα, τέσσερις σελίδες το καθένα. Το έστειλε σε πέντε άτομα και γράφει: «Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός. Δεν υπάρχουν στοιχεία».

«Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη. Στη φυλακή εργάζομαι, πηγαίνω στην εκκλησία και με αγαπάνε όλοι. Η αλήθεια θα βγει στο φως» γράφει ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στα γράμματά του.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν μπροστά το παιδί μου σε μια από τις πράξεις» λέει η πρώην σύζυγος του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του
Η 39χρονη μητέρα δηλώνει πως ακόμη και σήμερα που εκείνος βρίσκεται στη φυλακή, τρέμει για τη σωματική ακεραιότητα τη δική της και του παιδιού της.
Περιπολικό της αστυνομίας
Καιρός αύριο: Χιόνια στα ορεινά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια – Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 με 8 μποφόρ
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη