Site icon NewsIT

Κολωνός: Όλη η κατάθεση της 16χρονης που βιάστηκε από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της – «Μου έλεγε θα σκοτώσει τους δικούς μου»

26.08.2024 | 15:53
Κολωνός: Όλη η κατάθεση της 16χρονης που βιάστηκε από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της – «Μου έλεγε θα σκοτώσει τους δικούς μου»

Όλο το χρονικό της νοσηρής ιστορίας που βίωνε για μήνες η 16χρονη από τον Κολωνό στα χέρια του 44χρονου πατέρα του πρώην συντρόφου της, ξεδιπλώνεται μέσα από την κατάθεση που έδωσε στους παιδοψυχολόγους από το Σπίτι του Παιδιού και αποκαλύπτει το newsit.gr.

Στην κατάθεση που ξεκινάει στις 15:00 της 23ης Αυγούστου και διήρκησε ώρες, μέσα σε 29 σελίδες, η μαθήτρια απο τον Κολωνό, αποκαλύπτει τα πάντα. Άπο τη σχέση που είχε με τον γιο του βιαστή της, την προσέγγιση που έκανε ο 44χρονος για να την παρασύρει λέγοντας της οτι «θα σώσεις τον πεθερό σου» ο οποίος της έλεγε οτι πεθαίνει γιατι είναι καρκινοπαθής λέγοντας της: «Θέλω να κανουμε έρωτα γιατι δεν ξερω ποσο θα ζησω και θελω να γινει μαζι σου», μέχρι τις απειλές που δεχόταν από τον κατηγορούμενο οτι αν δεν υπέκυπτε.

«Θέλω να γίνει αλλιώς θα κάνω κακό στους δικούς σου» όπως ελεγε. Μάλιστα όπως λέει το κοριτσάκι, κάθε φορά που αυτός προέβαινε στα ανοσιουργήματά του για να σιγουρευτεί ότι δεν τον κατέγραφε, τσέκαρε το κινητό της.

« Το κινητό ήταν μπροστά και το δικό μου και το δικό του για να μη νομίζει ότι τον ηχογραφώ. Μου το έπαιρνε, το άνοιγα έβλεπα ότι δεν ηχογραφώ και το έβαζε ξανά μπροστά» λέει. 

Η γνωριμία

Η μαθητρια στις πρωτες  σελίδες αναφέρεται στην γνωριμία με τον φίλο της, πατέρα του κατηγορουμενου για τον βιασμο της. « Τα είχα με το γιο του. Σχεδόν ένα χρόνο.11 μήνες περίπου. Στις 10 Αυγούστου του 2023 γνωριστήκαμε και τα φτιάξαμε. Βγαίναμε μιλούσαμε πήγαινα σπίτι του. Στο σπίτι του, στο εξοχικο του. Με το φίλο μου δεν είχα σεξουαλική σχέση. Τον πατέρα του, τον γνώρισα στο σπίτι. Είχε έρθει κι αυτός και διακοπές. Δεν τον ήξερα πολύ καλό και είχα σχέσεις. Ένα καλημέρα – καληνύχτα λέγαμε, τα τυπικά. Επειδή ήμασταν κοντά. Τον πατέρα του τον έβλεπα όταν άρχισε να πήγαινα στο σπίτι του φίλου μου, μιλούσαμε και καθόμασταν όλοι μαζί και με τη μητέρα του. Με τη συζυγο του έχουν χωρίσει τώρα λόγω αυτού του σκηνικού, γιατί το έμαθε και εκείνη». 

Το λιποθυμικό επεισόδιο, η αγκαλιά, ο όρκος και η πρόταση 

Συνεχιζοντας η μαθητρια αναφέρει: «Κάποια στιγμή με τον φίλο μου ο πατέρας του έφτιαχναν ένα μηχανάκι και τότε άρχισε να ζαλίζεται. Και με έπιασε κάποια στιγμή στο σπίτι και μου λέει ότι έχει καρκίνο. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να το είπε έτσι. Ήξερε ότι και εγώ είχα με τη μαμά μου που είχε φύγει από αυτό και με ευαισθητοποιούσε. Είχα γίνει πιο ευάλωτη και αυτό ήθελε και εκείνος για να προχωρήσει σε ότι έγινε μετά. Έτσι το ερμηνεύω. Τότε με πήρε αγκαλιά και μου είπε “δεν ξέρω πόσο θα ζήσω”, “δεν έχω πολύ προθεσμία” και διάφορα τέτοια. Αυτό έγινε στα τέλη Ιουνίου 2024. Έλεγε δεν ήξερε πόσο θα αντέξει και ότι ήθελε κάτι από μένα. Δεν μου έλεγε. Ναι βάλε πρώτα να το ορκιστώ και θα το κάνω. Μου είχε πει απλά να ορκιστώ ότι θα το κάνω και μετά θα μου πει τι είναι. Αλλά εγώ δεν υπέθεσα ποτέ ότι θα ήθελε  κάτι τέτοιο. Και μετά από κάποιες ημέρες μου λέει πάμε μια βόλτα, να πάρω κάτι πράγματα και γυρνάμε στο σπίτι. Εγώ του είπα εντάξει για να μην πάει μόνος του που ζαλιζόταν με το αυτοκίνητο. Ο γιος του δεν ήρθε γιατί έκανε μία δουλειά. Με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει “θέλω αυτό κι αυτό”. Μου είπε “θέλω να κάνουμε έρωτα γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου”».

«Του λέω “γιατί το λες αυτό σε μένα εγώ έχω σχέση με το γιο σου και είμαι 16 ετών”. Του έλεγα διάφορα μήπως και τον πείσω να μη γίνει κάτι γιατί φοβόμουνα κιόλας. Του είπα ότι δεν θέλω κάτι και δεν μπορώ να τον βοηθήσω σε αυτό το θέμα. Του λέω “έχεις τη γυναίκα σου μπορείς να το κάνεις με τη γυναίκα σου επίσης μπορείς να το κάνεις και μετά με οποιαδήποτε, εγώ γιατί να το κάνω;”».

«Αν το μάθει ο γιος μου θα σε χωρίσει»

Η 16χρονη ειπε οτι ο 44χρονος «ήταν πολύ πιεστικός. Μου έλεγε στην αρχή “θα το μάθει και ο γιος μου και θα σε χωρίσει”, “θα το πω στο γιο μου και θα του πω κι άλλα πράγματα”. Και εγώ απλά είχα αγχωθεί γιατι θα μου προκαλουσε ζημιά αν ο γιος του νευρίαζε  και το ελεγε στον πατέρα μου. Μετά μου έλεγε ότι θα κάνει κακό στους δικούς μου ανθρώπους. Στον μπαμπά και στην αδερφή μου. Μου είπε απλά ότι: “θα βάλω άτομα να τους κάνω κακό”. Μετά από λίγο καιρό έπαιρνε κάποιος το τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω αν μίλαγα κανονικά ή αν το έκανε ψέματα γιατί έβλεπα ένα όνομα και μετά μου το έκρυβε. Είχε πει ότι θα πήγαινε  σπίτι μου να τους βρει ή θα πήγαινε στη δουλειά που είναι ο πατέρας μου με τον βρει γιατί ήξερε που δουλεύει και που δουλεύει η αδερφή μου και που πάω και εγώ σχολείο»

«Ξεντύσου, πέντε λεπτά θα κάνω και φεύγουμε»

Το κοριτσάκι αναφέρεται στην δεύτερη φορά που ο πατέρας του φιλου της την πήγε στο ερημικο μερος  “ξεντύσου μου κάνει” για να μην πιάσει αυτός υποτίθεται και φανεί κάτι. Μου κάνει «ξεντύσου». Του λέω «δεν θέλ προσπαθούσα μήπως καταφέρω να το αλλάξω γνώμη. Του έλεγα διάφορα ότι: «γιατί το κάνεις; Ο γιος σου δεν θα το ήθελε. Έχεις γυναικα, εχεις παιδι». Του έλεγα πολλά πράγματα αλλά όπως φαίνεται δεν τον ένοιαζε. Ξεντύθηκα και ήρθε από πάνω μου. Με είχε πιάσει κρίση πανικού, έτρεμα δεν μπορούσα να πάρω ανάσα γιατί είχα φοβηθεί πολύ και του έλεγα: “σε παρακαλώ πάρα πολύ φύγε φοβάμαι δεν είναι καλά”. Μου λέει: “5 λεπτά να το κάνω και φεύγουμε”. “Σε παρακαλώ φύγε” του έλεγα μήπως και φύγει. Μετά μου έλεγε «δεν σου έκανα κάτι». Εγω καταλαβαινα οτι εκανε. Ήμουν τελείως φοβισμένοι. Είχα αηδιάσει εκείνη τη στιγμή. Δεν ήθελα».

«Για να σώσεις στον πεθερό σου»

Το παρακάτω σκηνικό που περιγράφει η μαθήτρια σοκάρει:« Πήρε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι και κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον φίλο μου, τον γιο του δηλαδή ανησυχήσαμε ήμασταν όλοι μαζί και φωνάζαμε: «Μη φύγεις που πας;». Και όλα αυτά. Αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε τέτοια πράγματα. Ο φίλος μου τον ανεβάσε σπίτι και αυτος μου έλεγε: «εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτά, αυτό θέλω από σένα δεν θέλω κάτι άλλο». Ο γιος του έφερνε νερό εγώ υποτίθεται τον βοηθούσα και το κρατούσα το χέρι σε περίπτωση που ξανάλιποθυμήσει. Τότε μου είπε ότι «πρέπει να πάμε μαζί ξανά γιατί: μόνο έτσι θα σωθώ. Κάνε το για να σώσεις τον πεθερό σου», γιατί έτσι με θεωρούσε νύφη του. Του λέω «δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι γιατί δεν θέλω να ξαναγίνει φοβάμαι». Μου λέει «εντάξει τώρα να δεις τι έχει να γίνει. Πήγε να σηκωθεί έπεσε ξανά. Και ο γιός του όταν ήταν μπροστά αυτός του έλεγε: «έτσι, είμαι έτσι λιποθυμάω και ζαλίζομαι γιατί δεν ειμαι καλά επειδή έχω ερωτευτεί υποτίθεται μία η οποία δεν με αφήνει να κάνω κάτι που θέλω πάνω της». 

«Δεν είμαι καλά – Θέλω να το κάνω πριν φύγω από τη ζωή»

Το κοριτσάκι στις επόμενες γραμμές αναφέρεται με λεπτομέρειες σε άλλη μια φορά που έπεσε θύμα βιασμού. Μάλιστα όπως λέει, ο βασανιστής της, της ασκούσε ψυχολογική πίεση, λέγοντας ότι θέλει να της κάνει πράγματα πριν φύγει απ’ τη ζωή. «Πήγαμε στο ίδιο χωράφι. Μου έλεγε πάλι: ξεντύσου. Θέλω να ξαναγίνει». Του λέω: «γιατί το κάνεις αυτό;». Μου λέει: «δεν είμαι καλά. Θέλω να το κάνω πριν φύγω απ’ τη ζωή». Του λέω: «τι φταίω»; Δηλαδή προσπαθούσα να τον κάνω να φανταστεί ότι εγώ δεν θέλω να το κάνω και την πίεση. Να το καταλάβει. Αλλά δεν το καταλάβαινε και το έκανε ξανά. Στη συνέχεια αναφέρεται στην πράξη. Μάλιστα της έλεγε όταν εκείνη αντιδρούσε: «Δεν κάνω τίποτα. Είναι η αίσθησή σου. Δεν καταλαβαίνεις. Δεν είσαι καλά». Του λέω «αφού το καταλαβαίνω». Μου λέει «δεν το έχεις καταλάβει καλά. Έτσι νιώθεις, έτσι νομίζεις». 

Τι υποστηρίζει ο 44χρονος

Την ίδια ώρα ο 44χρονος, όπως δήλωσε και στο newsit.gr, υποστήριξε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη 16χρονη και ότι χώρισε τη γυναίκα του.

Αύριο λίγο μετά τις 11:00 αναμένεται, συνοδευόμενος, από τον δικηγόρό του, Δημήτριο Φουφόπουλο, να απολογηθεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version