Site icon NewsIT

Κολωνός: Προφυλακιστέος ο πρώην διαιτητής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

02.03.2023 | 15:32
Κολωνός: Προφυλακιστέος ο πρώην διαιτητής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο πρώην διαιτητής που διατηρούσε γραφείο οδοντοτεχνίτη στην περιοχή του Κολωνού και εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Πρόκειται για ακόμα μια προφυλάκιση για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πήρε το το δρόμο για τις φυλακές.

Ο 60χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, όσα είπε σε δημόσια δήλωση του μόλις του κοινοποιήθηκε η κλήση σε απολογία, αρνούμενος ότι είχε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τον οδοντοτεχνίτη πρώην διαιτητή, η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με «πολιτικούς αντιπάλους» και όχι με παράνομες πράξεις του.

Ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως γνώριζε το παιδί από την γειτονιά, πλην όμως ουδέποτε είχε σεξουαλικής μορφής σχέση μαζί του.

Νωρίτερα, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη συμπληρωματική απολογία του, για τις 6 Μαρτίου 2023.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version