Δευτέρα, 21 Οκτ.
20oC Αθήνα

Κολωνός: Στο «μικροσκόπιο» 367 συνομιλίες – Νέες συλλήψεις προ των πυλών

Κολωνός: Στο «μικροσκόπιο» 367 συνομιλίες – Νέες συλλήψεις προ των πυλών

Κοντά στη σύλληψη κι άλλων υπόπτων για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό βρίσκεται η αστυνομία, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες των συνομιλιών που γινόντουσαν μέσα από τα ψεύτικα προφίλ, που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για να ωθεί το παιδί στην πορνεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αρχές έχουν εντοπίσει και άλλους που προχώρησαν στον βιασμό του παιδιού στον Κολωνό. Σημειώνεται πως ένας άνδρας 43 ετών προσήλθε μόνος του στη ΓΑΔΑ γιατί όπως είπε τον περασμένο Ιούνιο συνομίλησε με ένα άτομο το οποίο έμοιαζε στην 12χρονη. 

Την ίδια ώρα ένας 54χρονος έφτασε στην αστυνομία λέγοντας πως έχει χρησιμοποιήσει διαδικτυακή εφαρμογή αλλά δεν έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο. Και οι δύο έδωσαν κατάθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου όσοι έχουν προσέλθει στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζουν πως έχουν συνομιλήσει μόνο με κάποια κοπέλα που έμοιαζε στην 12χρονη, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι ανήλικη.

367 συνομιλίες

Σημειώνεται πως στα προφίλ που είχαν φτιάξει οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση για να «πωλούν» στην ουσία το μικρό παιδί βρέθηκαν 367 συνομιλίες που ξεκίνησαν το περασμένο Μάιο.

Αυτός είναι και ο λόγος που αναμένονται νέες συλλήψεις.. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που κατάφεραν τελικά να κλείσουν ραντεβού μέσω του μαστροπού της και να βιάσουν το μικρό παιδί…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις